Komentara: 8
Pregleda: 4326
Foto

Nova kotlarnica za bolje grejanje u OŠ "Sveti Sava"

13.11.2012. u 16:09h
Izvor: RTV Yueco
U Osnovnoj školi “Sveti Sava” u Aleksandrovu završeni su radovi na izgradnji gasne instalacije za grejanje objekta. Investicijom vrednom 4,5 miliona dinara, od čega je 3,5 miliona izdvojeno iz gradskog budžeta, biće povećana energetska efikasnost objekta, a samim tim i smanjeni računi za grejanje, čime će se omogućiti dalja ulaganja u ovoj školi koju pohađa preko 600 učenika iz četiri prigradske mesne zajednice.
Nova kotlarnica za bolje grejanje u OŠ "Sveti Sava"

Od ove zime, učenici Osnovne škole “Sveti Sava” iz Aleksandrova imaće modernije grejanje. Dosadašnja zastarela i neekonomična podstanica zamenjena je novim sistemom koji će omogućiti grejanje na gas.

Povećanjem ekonomičnosti ostvariće se uštede, a sredstva koja će na taj način biti ostvarena biće usmerena na unapređenje kvaliteta obrazovanja u ovoj osnovnoškolskoj ustanovi.

Investicija je realizovana u saradnji lokalne samouprave i Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, gde je iz gradskog budžeta izdvojeno 3,5 miliona dinara. Predstavnici lokalne samouprave najavili su nastavak ulaganja u ovoj, ali i ostalim Osnovnim školama u gradu.

Osnovna škola “Sveti Sava” u Aleksandrovu osnovana je 1965. godine, a nastavu u ovoj školi pohađaju učenici iz četiri prigradska naselja. Trenutno je pohađa 605 đaka, uključujući i 42 učenika isturenog odeljenja na Bikovu.

Izvor: RTV Yueco
Puštanje u rad novoizgrađene gasne instalacije u OŠ "Sveti Sava" Puštanje u rad novoizgrađene gasne instalacije u OŠ "Sveti Sava" Puštanje u rad novoizgrađene gasne instalacije u OŠ "Sveti Sava" Puštanje u rad novoizgrađene gasne instalacije u OŠ "Sveti Sava" Puštanje u rad novoizgrađene gasne instalacije u OŠ "Sveti Sava" Puštanje u rad novoizgrađene gasne instalacije u OŠ "Sveti Sava" Puštanje u rad novoizgrađene gasne instalacije u OŠ "Sveti Sava" Puštanje u rad novoizgrađene gasne instalacije u OŠ "Sveti Sava"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 4326
Povezane teme

Modest Dulić

OŠ Sveti Sava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.