Komentara: 3
Pregleda: 3194

Nova kampanja "Investirajte u Srbiju"

07.11.2011. u 15:28h
Izvor: SuMedija
Nova kampanja "Investirajte u Srbiju"

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) sa Aerodromom "Nikola Tesla" sa domaćim i stranim partnerima sutra će u Beogradu predstaviti novu kampanju za promociju investicija u Srbiju i opštine koje su sertifikovane kao pogodne i spremne da odgovore svakom zahtevu ulagača. Kampanja "Investirajte u Srbiju - klima je povoljna" će usmeriti pažnju domaćih i stranih investitora koji su "na tragu pametnih ulaganja ka sredinama koje imaju žicu za biznis i idu u pravcu inovacija jer znaju kako da podstaknu rast poslovanja", saopštio je NALED.

U ranijoj kampanji na aerodromu "Nikola Tesla", predstavljene su certifikovane opštine i gradovi sa povoljnim poslovnim okruženjem. Među njima je i Subotica, predstavljena pod sloganom "Snaga inovacije".

Nova kampanja će početi u prostoru beogradskog aerodroma, uz poruke i panoe koje privlače pažnju svakog putnika, a prisustvovaće vodeći menadžeri velikih kompanija, gradonačelnici, zvaničnici države, predstavnici Agencije Sjedinjenih Država za međunarodnu pomoć (USAID) i drugih organizacija, navedeno je u saopštenju.

Subotica - business friendly

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 3194
Povezane teme

investicije u Suboticu

investicije Palić

Investiranje u Suboticu

nemačke investicije

investirajte u srbiju

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.