Komentara: 6
Pregleda: 7821

Noćno kupanje u Akvapolisu preko Suboticatransa

12.07.2012. u 02:19h
Izvor: RTV Yueco
Spas od visokih temperatura mnogi Subotičani pronalaze u Segedinu, u jednom od najvećih akva parkova u ovom delu Evrope – Akvapolisu “Sunčevi zrak”. Međutim, zaposleni nakon radnog vremena, ako računamo vreme provedeno u putu i čekanju na graničnim prelazima, nemaju tu mogućnost, pošto su sadržaji dostupni najkasnije do 21 čas. Rešenje za ovaj problem predstavlja noćno kupanje, svakog utorka od 20 časova do ponoći, a putovanje i ulaz Vam je dostupan preko Turističke agencije Suboticatransa za 1.350 dinara po osobi.
Noćno kupanje u Akvapolisu preko Suboticatransa

Akvapolis “Sunčevi zrak” u Segedinu već duže vreme privlači pažnju Subotičani, ali i gostiju iz drugih gradova Srbije, Mađarske i Rumunije. Ovo je jedan od najvećih akvaparkova u regionu, a posebnu atrakciju predstavlja noćno kupanje – svakog utorka, od 20 časova do ponoći. Za vreme noćnog kupanja utorkom imate pravo da koristite porodični wellness sa bazenima, vodeni park sa toboganima, bazene za avanturu i Tihi-wellness.

Zahvaljujući Turističkoj agenciji javnog preduzeća Suboticatrans, ekipa novinara iz Subotice imala je priliku da se uveri šta sve nudi Akvapolis u sklopu noćnog kupanja. Dostupni su gigantski zatvoreni tobogan, najduži u Evropi, dužine 272 metra, sličan tobogan sa kamikaza deonicama u dužini od 223 metra. Pored toga dostupno je još 13 različitih tobogana, dečiji bazeni i bazeni za doživljaje, otvoreni velnes bazen, koridori vodenog toka, đakuzi ležaljke, brzaci, pećinsko kupatilo i bazeni sa termalnom vodom.

Noćno kupanje u Akvapolisu preko Suboticatransa

Poseban doživljaj predstavlja tihi velnes – bazen za plivanje, atrakcijski i đakuzi bazeni, finska sauna, infra sauna, parno kupatilo, slana soba, aromatična kabina i otvorena sauna. Uz besplatno osveženje vodom ili čajem. Nakon napornog radnog dana, sve navedeno i autobuski prevoz do Akvapolisa i nazad, dostupno vam je po ceni od 1.350 dinara po osobi.

Ovim Javno preduzeće Suboticatrans proširuje svoju lepezu turističkih usluga.

Polazak na noćno kupanje u Akvapolisu sa Suboticatransom je svakog utorka u 18.00 ispred glavne autobuske stanice. Povratak je posle ponoći.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 7821
Povezane teme

Suboticatrans

turistička agencija suboticatrans

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.