• Pregleda: 4188

Nije se pojavio kupac za Radio Suboticu

Juče, 24. jula 2015 godine u 15 sati istekao je rok u kojem su potencijalni investitori mogli da podnesu zahtev za otkup privatizacione dokumentacije za javno preduzeće Radio Subotica.
Nije se pojavio kupac za Radio Suboticu

Prema informaciji kojom raspolažemo u ovom momentu niko nije podneo zahtev za otkup dokumentacije što znači da niko nije prešao prvi prag u proceduri kupovine naše radio stanice. Sada se može očekivati da Agencija za privatizaciju pokrene drugi krug i to da umesto početne cene koja je važila do danas ponudi prodaju Radio Subotice po početnoj ceni od 28.000 evra.

Tumačeći zakon o privatizaciji može se zaključiti da već sledeće nedelje može biti pokrenut drugi krug prodaje. Da je u navedenom roku makar jedan investitor podneo zahtev za otkup dokumentacije imao bi mogućnost da do 6. avgusta podnese prijavu za učešće u postupku javnog nadmetanja, a 10. avgusta bile bi otvorene koverte sa ponudama. Dakle, kako se niko do danas nije prijavio za učešće u postupku smatra se da prvi krug prodaje nije uspeo.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

13
safet Odgovori
Hahahah pa koe lud da plati toliko za propalu stanicu iskreno. Stanica radio valjevo je prodata za 1000e a ovi traze 30x toliko...
bona fide Odgovori
Gde su sada subonostalgicari pa nek je kupe. Lako je bilo do sada na racun drzave lencariti i kobojagi sprovoditi neku multikulturalnost i multi... multi...
Plati pa klati!
Pera Odgovori
Kao Brend RAdio Subotica.
Pitanje sta ide uz tu cenu.
Mozda prodaju celu zgradu za te pare.
daca Odgovori
Baš me čudi ! Ogroman broj komentara je bio u stilu ne damo najstariji radio, te treba nam jer je naš , te ovako treba a ovako ne treba. A sada kada treba stvarati novac i održavati radio i brinuti o zaposlenima , programu sad svi ćute. Ispada da nam sve treba samo što je besplatno , ili da ga kupimo za 1.000 evra pa još i subvenciju da dobijemo. I tada bi se komentarisalo koja je stranka, odakle pare, jer kradeno ili ne ... ma ne treba nama ništa ... sami smo mi sebi medij :-(
Sting Odgovori
Ja bih da kupim za 999 EUR
panonski čamac Odgovori
Ja sam hteo da prodam stan pa da kupim Radio Suboticu, ali nisam stigao, morao sam da idem do Mađarske po sir...
Vesko Odgovori
Svi smo mi odavno propali, osim bivsih i sadsnjih polticara koji nam obecavaju boljitak, samo
mi to jos ne osetimo. Sta je sve samo u Subotici propalo i ostalo nereseno, to je sudbina i ove
radio stanice, koje mi je iskreno zao, jer je bila servis svih grtađana, bez obzira sto su se rukovo-
dioci menjali.
earthworker Odgovori
mogao bi mirko bajic da kupi pa da ima odakle da se emituje program nacionalnih manjina kad vec nije bio u stanju da je zastiti javni lokalni nterse od ovog antigradjanskog kretenluka. sto ne prodaju rts? to kao nije u sluzbi finansijera.
Pera Odgovori
Problem je sto danasnji mediji u Subotici zive na grbaci gradjana.Neki vise neki manje.
Nema leba od samostalnosti poslovanja.
Puno zaposlenih,a zarade od reklama su veoma slabe u SU.
Znaci ,neko da dobije za dzabaluk.
A onda opstina da finansira kao godinama YU EKO koji nista ne radi.
makazar Odgovori
Država je rešila da POGASI a ne da privatizuje medije širom Srbije to je već svima jasno. Jadno je i žalosno ponašanje subotičkih političara koji nisu ni prstom mrdnuli da bar pokušaju da spasu ovo malo jada što je ostalo od radija. Nisu znali ili nisu smeli ...pošto je bilbord jasno stavio do znanja svima da građan'ma Subot'ce ne treba Radio Subot'ca. Polako ali sigurno sve što je subotičko propada. Za par godina ostaće nam novo pozorište i industrijska zona u Malom Bajmoku. Tonemo li tonemo.....
Vesko Odgovori
Za poznate Suboticke novine, brzo se pronasao kupac, zbog velike i atraktivne zgrade u
strogom centru grada, sto ovde nije slucaj.
mato Odgovori
Zašto ne kupe oni odbornici koji već godinama "žvalave" o multikulturalnosti Radio Subotice.Oni bi da sačuvaju radio ali na grbači naroda.Jeste li videli,ti odbornici kad izgube vlast,odmah beže u druge stranke,kako bi živeli na "državnim jaslama".Ne daj Bože da im izmakne državna "sisa".
lakumity Odgovori
Ko god da kupi ne može da promaši, sigurno će imati boljeg muzičkog urednika.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.