Komentara: 13
Pregleda: 4869

Nije se pojavio kupac za Radio Suboticu

25.07.2015. u 23:56h
Izvor: Radio Subotica
Juče, 24. jula 2015 godine u 15 sati istekao je rok u kojem su potencijalni investitori mogli da podnesu zahtev za otkup privatizacione dokumentacije za javno preduzeće Radio Subotica.
Nije se pojavio kupac za Radio Suboticu

Prema informaciji kojom raspolažemo u ovom momentu niko nije podneo zahtev za otkup dokumentacije što znači da niko nije prešao prvi prag u proceduri kupovine naše radio stanice. Sada se može očekivati da Agencija za privatizaciju pokrene drugi krug i to da umesto početne cene koja je važila do danas ponudi prodaju Radio Subotice po početnoj ceni od 28.000 evra.

Tumačeći zakon o privatizaciji može se zaključiti da već sledeće nedelje može biti pokrenut drugi krug prodaje. Da je u navedenom roku makar jedan investitor podneo zahtev za otkup dokumentacije imao bi mogućnost da do 6. avgusta podnese prijavu za učešće u postupku javnog nadmetanja, a 10. avgusta bile bi otvorene koverte sa ponudama. Dakle, kako se niko do danas nije prijavio za učešće u postupku smatra se da prvi krug prodaje nije uspeo.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 4869

Povezane vesti

Povezane teme

Radio Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.