Komentara: 0
Pregleda: 22294

Pronađeno beživotno telo nestale 74-godišnje Jage Vujković

09.03.2020. u 09:02h > 16:16
Izvor: Subotica.com
U subotu ranije popodne u Mikićevu je nestala 74-godišnja Jaga Vujković. Porodica sa prijateljima krenula je u potragu atarskim putevima i posle nekoliko časova pronađeno je beživotno telo, a kako se za sada smatra smrt je usledila prirodnim putem.
Pronađeno beživotno telo nestale 74-godišnje Jage Vujković

Završena je potraga za Jagom Vujković (1946) iz Starog Žednika. Njen nestanak je prijavila porodica, a u potragu je od juče uključena i policija.

- Molimo sve koji bilo šta znaju o našoj majci da nam jave. Nestanak smo prijavili u policijskoj stanici u Čantaviru, juče smo zvali bolnicu i rečeno nam je da u noći sa subote na nedelju nije primljena osoba koja odgovara njenom opisu. - ispričao nam jedan od sinova nestale Jage ranije prepodne - Išla je kroz Mikićevo peške i gurala "miniku" svetlo plave boje.

Jaga je visoka 130-140 centimetara, ima sedu ravnu kosu do ramena, narušenog je zdravlja. Poslednji put viđena je u Mikićevu u subotu oko 14 časova, a na sebi je tada imala zelene somot pantalone i svetlo braon jaknu.

- Organizovaćemo se danas sa prijateljima da potražimo majku u atarima i na putevima gde mislimo da se kretala. Nadamo se najboljem. - rekla je jutros Jagina ćerka, dodajući da je njena majka meštanima poznata kao Cuka.

Nažalost epilog potrage je bio tragičan, Jaga je pronađena na letnjem putu u Mikićevu, a prema za sada dostupnim informacijama smatra se da je preminula prirodnom smrću.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 22294
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.