Komentara: 72
Pregleda: 16573

Nastup Nataše Bekvalac deo programa proslave Dana grada

09.08.2019. u 15:20h
Izvor: Subotica.com
Program obeležavanja Dana Subotice, 1. septembar, polako se kompletira, a za sada je javnosti poznato samo da će na Gradskom trgu nastupiti Nataša Bekvalac i to 30. avgusta, od 21 čas.
Nastup Nataše Bekvalac deo programa proslave Dana grada

Grad Subotica je, preko lokalne turističke organizacije, raspisao javni poziv pod nazivom "Umetnički nastup Nataše Bekvalac povodom proslave Dana grada Subotice u cilju promocije turističke ponude destinacije Subotica-Palić". Danas je održano otvaranje ponude, a zatim i potpisivanje ugovora.

Kao i prethodnih nekoliko godina, nastup je ugovoren direktnom pogodbom, a iz budžeta grada, za nastup od sat i po vremena atraktivne i pretežno među mlađom populacijom popularne Novosađanke, biće izdvojeno 792.000 dinara bez PDV-a.

U okviru proslave Dana grada, prošle godine je pripremljen bogat petodnevni program prošaran koncertima, izložbama, dečjim predstavama, a šta je lokalna samouprava pripremila za 2019. godinu, biće poznato za oko dve nedelje, kada se očekuje obraćanje gradskih zvaničnika i učesnika u organizaciji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 72
Pregleda: 16573

Povezana vest

Povezane teme

dan grada

1. septembar dan subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.