Komentara: 1
Pregleda: 2376

Bokseri Spartaka u nedelju dočekuju slovačku ekipu "Komarno sharks"

12.11.2014. u 12:12h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Bokserskog kluba "Spartak" u nedelju se održava meč 3. kola Boxing One lige u kojem u Suboticu dolazi slovačka ekipa "Komarno sharks". Meč počinje u 17 časova, a ulaz je besplatan.
Bokseri Spartaka u nedelju dočekuju slovačku ekipu "Komarno sharks"

Bokserski klub "Spartak" još jednom će biti domaćin meča Boxing One lige koji će biti održan u nedelju u maloj sali Hale sportova sa početkom u 17 časova. U trećem kolu lige Spartakov protivnik je ekipa "Komarno sharks" iz Slovačke.

Ulaz na nedeljni meč u subotičkoj Hali sportova je besplatan.

Na tabeli Boxing One lige prva je hrvatska ekipa "Sesvete" sa 21 osvojenim bodom iz 5 mečeva, slede "Falcons" iz Podgorice sa 18 poena (6 mečeva), "Patent gladiator" iz Mađarske sa 14 poena (4 meča), "Komarno sharks" iz slovačke sa 12 (3 meča), mađarski "KSI Budapest" sa 13 poena (4 meča), "Galanta kids" sa 10 poena (4 meča) i subotički Spartak sa 9 bodova iz samo 3 meča.

Sistem bodovanje je sledeći: pobeda novi 2 poena, poraz 0, nerešeno 1, džoker meč dodatni 1 poen, dok nokaut (KO) u prvoj rundi nosi dodatni poen.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2376

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

boks

bokserski klub spartak

boxing one liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.