Komentara: 1
Pregleda: 2518

Najava fudbalskog vikenda

07.09.2012. u 14:04h
Najava fudbalskog vikenda

Dok ja za većinu kolektivnih sportova pripremni period, fudbaleri već uveliko igraju svoja takmičenja.

U toku je memorijalni turnir "Stevan Ćele Vilotić" na kojem, u konkurenciji omladinskih selekcija, pored reprezentacije Srbije igraju još i Mađarska, Belgija, Izrael, Crna Gora i Ukrajina.

Turnir se nastavlja danas kada se od 17 časova na stadionu u Bačkoj Topoli sastaju Ukrajina i Crna Gora, na stadionu FK Senta se sastaju reprezentacije Belgije i Mađarske dok naša reprezentacija svoju drugu utakmicu igra sutra (subota) u Kuli protiv reprezentacije Mađarske. U isto vreme u Kanjiži igraju Izrael i Ukrajina.

Zbog reprezentativnih obaveza pojedinih superligaških igrača u narednih nedelju dana Jelen superliga Srbije će napraviti pauzu i prvenstvo se nastavlja 15. septembra. Sa novim trenerom i to na vrućem terenu Novom Pazaru, fudbaleri FK "Spartak Zlatibor voda" će pokušati da prekinu niz loših rezultata. Ovaj period će sigurno iskorisiti da se taktički, tehnički pa i fizički pripreme za nastavk JSL.

U  četvrtom kolu Vojvođanske lige, grupa Istok, fudbaleri Bačke 1901 sutra dočekuju ekipu Bilećanin iz Sečnja. Utakmica se igra na stadionu kraj Somborske kapije od 16:30h. Bačka se nalazi trenutno na trećem mestu ali sa istim brojem bodova kao i prvoplasirani - "loša pozicija" je rezultat slabije gol razlike.

FK "Palić" kao prvoplasirana ekipa Srpskoj ligi "Vojvodina" ugošćuje u nedelju od 16:30h ekipu Radničkog iz Sombora koji ima tek jednu pobedu.

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka posle poraza od Kozare dočekuju na svom terenu fudbalere Slobode iz Novih Kozaraca. Utakmica počinje u 16:30h.

Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2518

Povezane vesti

Povezane teme

memorijalni turnir stevan vilotić ćele

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

fudbalski klub palić

fudbalski klub radnički bajmok

omladinska reprezentacija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.