Komentara: 1
Pregleda: 1835

Nagrađeni đaci na foto-konkursu pod nazivom "Poštujmo različitosti"

19.11.2022. u 12:03h
Izvor: Subotica.com
Nagrađeni đaci na foto-konkursu pod nazivom "Poštujmo različitosti"

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana tolerancije, u sredu je, u OŠ "Ivan Goran Kovačić" upriličena svečanost povodom završetka foto-konkursa na temu "Poštujmo različitosti". Tom prilikom, pobednicima su uručene nagrade.

Godinama unazad se organizuje foto-konkurs kojim obeležavamo Meunarodni dan tolerancije. Ove godine, na konkursu su učetvovali đaci iz šest subotičkih osnovnih škola. Tročlan žiri, koji su činili nastavnici i predstavnik Učeničkog parlamenta, izabrao je najbolje radove u kategoriji prvog i drugog ciklusa osnovne škole, a dodeljena je i posebna nagrada. Ovim konkursom među decom se promovišu tolerancija, humanost i poštovanje različitosti - ističu organizatori.

U kategoriji nižih razreda osnovne škole 1. mesto osvojio je Lazar Raičević iz OŠ "Ivan Goran Kovačić", 2. nagrada pripala je Anđeli Matović učenici OŠ "Sonja Marinković", dok je 3. mesto osvojila Rada Dominika iz OŠ "Hunjadi Janoš" Čantavir.

U kategoriji viših razreda najuspešnija je bila Kiti Horvat iz OISŠ "Dr Svetomir Bojanin", drugo mesto osvojila je Kristina Dzemastagić iz OŠ "Majšanski Put", dok je treću nagradu osvojila Lila Anitič iz OŠ "Hunjadi Janoš" Čantavir.

Posebnu nagradu osvojila je Lea Kovač iz OŠ "Kizur Ištvan".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1835
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.