Komentara: 6
Pregleda: 2349

Na Trgu održana promocija Fudbalskog kluba "Spartak", predstavile se sve uzrasne selekcije i škola fudbala

31.07.2021. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Na Trgu slobode sinoć je održana promocija Fudbalskog kluba "Spartak" na kojoj su učestvovale skoro sve generacije kluba. Prvo su se publici predstavili oni najmlađi, gde su buduće nade „golubova“ sa svojim trenerima održale javni trening.
Na Trgu održana promocija Fudbalskog kluba "Spartak", predstavile se sve uzrasne selekcije i škola fudbala


Prisutne je pozdravila Nataša Aleksić, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu, poželevši tom prilikom mnogo uspeha svim selekcijama Spartaka i pobedu seniorima u današnjoj utakmici sa Crvenom zvezdom uz poruku da Subotica verno navija za svoj klub Spartak.

- Velika mi je čast što mogu da vas pozdravim i da vam se obratim i u ime gradonačelnika Stevana Bakića kojem je zaista žao što nije mogao da  prisustvuje. Draga nam je što ste se okupili da promovišete svoj klub, podržite i pokažete šta znate. Budučnost ovoga kluba upravo su mlađe selekcije, vi mališani. Na vama ostaju snage da svojim radom uz svoje trenere postignete dobre rezultate kakve postižu naši prvotimci. Da ih verno sledite  i beležite pobede. Svi imamo zajednički zadatak, a to je da naučimo novu himnu kluba koju ćemo čuti i da se danas okupimo na Gradskom stadionu i podržimo naše plavo – bele momke u utakmici sa Zvezdom, ali i ubuduće. Da pokažemo da ovaj grad voli svoj klub i da verno navija za Spartak – rekla je Nataša Aleksić.

Na Trgu održana promocija Fudbalskog kluba "Spartak", predstavile se sve uzrasne selekcije i škola fudbalaNakon njenog obraćanja na binu su izašli prvotimci Spartaka. Mališani iz Omladinske škole i svi prisutni koji su došli  pozdravili su gromoglasnima aplauzom stručni štab i igrače. Uz novu himnu Spartaka koju je napisao i otpevao Boban Rajović, okončan je svečani skup.

VEČERAS PROTIV CRVENE ZVEZDE

Spartak će večeras od 18:55 ugostiti šampiona Srbije, u okviru 3. kola Linglong Superlige Srbije. Ulaznice se danas mogu kupiti samo na blagajni stadiona od 17 časova. Obezbeđen je direktan prenos na kanalu Arena Sport 1.

Policijska uprava u Subotici saopštila je da će u skladu sa članom 52. stav 2. Zakona o policiji Republike Srbije, policija snimati video kamerama i fotografisati učesnike događaja, dok će mere obezbeđenja biti koordinirane sa predstavnicima pravosudnih organa u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 2349

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.