Komentara: 4
Pregleda: 1615

Fudbal: Spartak u subotu dočekuje Crvenu zvezdu

30.07.2021. u 17:11h
Izvor: Subotica.com
Spartak će sutra, od 18:55 na Gradskom stadionu, ugostiti Crvenu zvezdu u okviru 3. kola Linglong Superlige Srbije. Ulaznice su u prodaji od srede, mogu se i danas do 18 časova kupiti u SRC "Prozivka", a u subotu na blagajni stadiona od 17 časova. Obezbeđen je direktan prenos na kanalu Arena Sport 1.
Fudbal: Spartak u subotu dočekuje Crvenu zvezdu

Nakon poraza u Kragujevcu „golubovi“ dočekuju Crvenu zvezdu, koja u Suboticu stiže posle ubedljive pobede protiv Kairata i plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i sigurno uz želju da na krilima tog rezultata upiše drugu pobedu u prvenstvu. Subotičani su spremni da se suprotstave šampionu, budu ravnopravan rival i dođu do povoljnog rezultata.

- Zvezda nekoliko godina suvereno vlada srpskim fudbalom, a isto tako se ponaša i u Evropi. Izrasli su u jednu ozbiljnu evropsku ekipu, imaju kontinuitet. Nešto su sporije krenuli u prvenstvu, nesigurnije, međutim  protiv Kairata su pokazali svoju moć i potvrdili da se nalaze u fenomenalnoj formi što svakako ne ide nama u prilog – kaže Vladimir Buač, šef struke Spartaka - Mi smo loše ušli u prvenstvo. Očekivali smo minimum dva do tri boda više. Dolazi nam protivnik protiv koga ne bi trebalo da se „vadimo“, ali ćemo pokušati da se suprotstavimo svim mogućim silama i da nadoknadimo bodove iz Kragujevca uproavo protiv Crvene zvezde. Optimista sam u svakom pogledu, pa i ove utakmice iz razloga što smo i u prethodna dva meča bili nadomak osvajanja sva tri boda. Nažalost nismo uspeli da dođemo nego samo do jednog, nadam se da bi se sada situacija mogla preokrenuti. Bez obzira na nešto slabije rezultate, Verujem u ove momke, motiva je na pretek i ako odigramo na našem nivou možemo da osvojimo minimalno bod.

Lazar Tufegdžić uveren je da njegov tim ima čemu da se nada ukoliko odigra na zavidnom nivou protiv Crvene zvezde.

- Čestitke Zvezdi na prolasku u narednu fazu LIge šampiona. Ne treba da trošimo mnogo reči o protivniku. Videli smo kakvu je partiju pokazao protiv Kairata, koliko može i kakav kvalitet ima. Sigurno da u Suboticu dolaze da osvoje sva tri boda.  Mi smo malo slabije ušli u prvenstvo, samo jedan bod smo uzeli u prethodna dva kola  dodatno nas čeka težak posao jer znamo ko nam je rival na drugoj strani. Idealna je prilika da protiv jednog takvog protivnika pokažemo da vredimo  i vratimo samopouzdanje. Siguran sam ako odigramo na nivou da imamo čemu da se nadamo. Siguran sam da će publika imati priliku da uživa u dobroj fudbalskoj predstavi. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da budu naš dvanaesti igrač – poručio je Tufegdžić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1615

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.