Komentara: 10
Pregleda: 4641

Fudbal: Spartak dočekuje Zvezdu u subotu, počela prodaja ulaznica

27.07.2021. u 16:19h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak dočekuje Zvezdu u subotu, počela prodaja ulaznica

Spartak će u subotu od 18:55 na Gradskom stadionu  ugostiti šampiona Srbije, Crvenu zvezdu. Pre pet meseci u okviru prošle sezone Zvezda je gostovala u Subotici, ali zbog pandemije taj meč kao i svi drugi igrao se bez publike.

Dobro je poznato kada se Spartak sastaje sa „večitima“, da je interesovanje za te utakmice veliko, a s obzirom da se publika uželela fudbala i ovog puta će sigurno mnogi poželeti da isprate uvek zanimljiv duel „golubova“ i aktuelnog šampiona.

Zbog mera predostrožnosti radi suszbijanja i sprečavanja širenja virusa samo 50 odsto od kapaciteta koliko može da primi Gradski stadion moćiće da prisustvuje utakmicama. Na vreme obezbedite svoje mesto na stadionu.

Fudbal: Spartak dočekuje Zvezdu u subotu, počela prodaja ulaznicaProdaja ulaznica počinje sutra (sreda), a prodajna mesta su: SRC "Prozivka" (6-17 časova), Hala sportova - Upravna zgrada JKP "Stadion" (8-14 časova). Cene ulaznica su, za odrasle osobe (14+) -  zapad 400 dinara, jug i istok 350, dok je sever 200 dinara. Za decu do 14 godina ulaz iznosi 100 dinara. Prilikom kupovine ulaznice potrebno je prikazati na uvid identifikacioni dokumenat sa slikom.

Kapije Gradskog stadiona u subotu otvaraju se od 17 časova, kada se na blagajnama nastavlja prodaja ulaznica. Jedna osoba može kupiti maksimalno četiri ulaznice i to uz lični dokument (lična karta ili pasoš).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 4641

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.