Komentara: 5
Pregleda: 3281
Video
Foto

Na humanitarnom bazaru za malog Olivera prikupljeno 310.000 dinara

14.09.2020. u 11:35h
Izvor: Subotica.com
Na humanitarnom bazaru, održanom juče popodne u centru grada, prikupljeno je još 310.000 dinara namenjenih za lečenje malog Olivera Pal Gajodija, koji boluje od teške bolesti.
Na humanitarnom bazaru za malog Olivera prikupljeno 310.000 dinara

Organizatorke bazara, naše vredne i plemenite sugrađanke, zadovoljni su i odzivom građana i prikupljenom svotom, ali i uopšte atmosferom koja je vladala.

- Naravno, uvek može bolje i zato ćemo nastaviti sa organizovanjem ovakvih skupova kako bi što pre došli do cilja a to je da skupimo novac da naš Oliver dobije terapiju – kaže za naš sajt Radmila Vidaković,  jedna od organizatorki.

Na humanitarnom bazaru za malog Olivera prikupljeno 310.000 dinara

Ovo je bio drugi vašar namenjen Oliverovom lečenju, a na ova dva susreta prikupljeno je preko 600.000 dinara. 

Po simboličnim cenama, koje su na nivou dobrovoljnog priloga, Subotičani su mogli da se osveže limunadom, zaslade domaćim kolačima i pitama, voćem, kupe igračku ili suvenir. Za dobro raspoloženje podbrinuli su se animatori dečje igraonice „Fabrika zabave“ i tamburaški ansambl „Ruža“.

- Vrlo je dobar osećaj kada znaš da možeš da pomogneš, da to učiniš čistog srca, a sav ovaj narod koji nam prilazi i koji donira novac pokazatelj je da je dobročinstvo u svima nama, samo ga trebamo prepoznati i na njega odreagovati. Hvala svima koji su bili sa nama, svakome ko je dao bilo kakav doprinos, a poseban pozdrav i za naše tamburaše koji su nam ulepšali nedelju popodne - kaže Tamara, jedna od domaćica koja je po drugi put učestvovala u ovoj akciji.

Na humanitarnom bazaru za malog Olivera prikupljeno 310.000 dinara

Na humanitarnom bazaru za malog Olivera prikupljeno 310.000 dinaraPodsetimo, Oliver Pal Gajodi od svojih prvih meseci vodi tešku borbu sa smrtonosnom bolešću, atrofijom kičmenih mišića.  Jedina nada za njegovo izlečenje je specijalan lek koji košta dva miliona evra.

Svi koji žele da pomognu, mogu to da učine i slanjem SMS poruke 848 na broj 3030 ili uplatom na račune Fondacije "Budi human - Aleksandar Šapić":

Dinarski račun: 160-6000000732419-36
Devizni račun: 160600000073285198
IBAN: RS35160600000073285198
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Izvor: Subotica.com
Humanitarni bazar - prikupljanje pomoći za Olivera Pal Gajodija Humanitarni bazar - prikupljanje pomoći za Olivera Pal Gajodija Humanitarni bazar - prikupljanje pomoći za Olivera Pal Gajodija Humanitarni bazar - prikupljanje pomoći za Olivera Pal Gajodija Humanitarni bazar - prikupljanje pomoći za Olivera Pal Gajodija Humanitarni bazar - prikupljanje pomoći za Olivera Pal Gajodija Humanitarni bazar - prikupljanje pomoći za Olivera Pal Gajodija Humanitarni bazar - prikupljanje pomoći za Olivera Pal Gajodija
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3281

Povezane vesti

Povezane teme

Humanitarna akcija

humanitarna pomoć

humanitarni koncert

humanitarni apel

oliver pal gajodi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.