• Pregleda: 5957

Na Horgošu otkrivena veća količina sredstava za potenciju

Carinici su za vikend na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj da iz Srbije bude prokrijumčareno preko 600 kesica gela za potenciju „Kamagra“.
Na Horgošu otkrivena veća količina sredstava za potenciju

Službenici Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina su za detaljan pregled izdvojili automobil „Audi A8“, luksemburških registarskih oznaka, kojim je upravljao 31-godišnji državljanin Luksemburga, inače rođeni Podgoričanin.

Iako je tvrdio da sa sobom ne nosi ništa sem ličnih stvari, detaljnom kontrolom automobila, među ličnim stvarima carinici su otkrili i dve kartonske kutije u kojima se nalazio oralni gel za potenciju „Kamagra“.

Iz Uprave carina podsećaju da je slobodan promet sredstava za potenciju zakonom zabranjen, pa će protiv ovog putnika biti pokrenuta i krivična prijava.

U jednoj od torbi pronađena je neraspakovana kartonska kutija sa 50 kutija ovog sredstva za potenciju, dok je u plastičnoj kutiji u kojoj je držao dokumenta pronađena još jedna, otvorena kartonska kutija sa 36 kutija. U svakoj od 86 kutija nalazilo se po 7 kesica pomenutog oralnog gela, odnosno ukupno 602 kesice.

Od početka 2015. godine bilo je nekoliko većih zaplena gela za potenciju „Kamagra“ od kojih se najveća dogodila 25. januara u zajedničkoj akciji sa policijom, kada je na autobuskoj stanici u Ćupriji otkriveno čak 1.400 kesica istog leka za potenciju.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

10
panonski čamac Odgovori
Minut ćutanja za 602 propala seksualna odnosa.
VAU Odgovori
Nema sexa,droge i alkohola!!Pa šta čovek da radi u ovim zimskim danima?:-)
Pravdoljub .. Odgovori
Šverceri sada budite posebno oprezni,jer su se u carini dočepali ovog sredstva te može da bude mnogo rigoroznije po Vas.
Vesko Odgovori
Jako znacajna i ozbiljna vest.Ozbiljan i orgnizovan timski rad carine i policije,u borbi protiv kriminala.
Sting Odgovori
Umesto da ga nagrade jer pospesuje natalitet a oni oduzeli... pfff
Pametnjaković Odgovori
A posle se žalimo da u našoj zemlji vlada bela kuga.
pista Odgovori
naj..ali smo na granici....
Nela Odgovori
E blago carinicima... ;)
Nela Odgovori
panonski čamac - nekome nisu propali...
moti Odgovori
Ovo nema nikakve veze sa belom kugom, pricate gluposti, tipacan primer sverca, a ako neko i ima problema sa potencijom, taj treba da ide kod lekara, postoje urolozi,a ne da kupuje u slobodnoj prodaji,od raznoraznih svercera, svaka apoteka, i bolje snabdeveni sexi, shopovi, na zapadu imaju na pretek, ovakvih sredstava, pitanje je sta se uopste nalazilo,u tim kutijama, odnosno kakva vrsta opojne droge se prenosila.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.