Komentara: 11
Pregleda: 4970

Mlekara ne planira nikakve izmene u poslovanju

22.11.2012. u 15:47h
Izvor: RTV Yueco
Mlekara Subotica, prva i jedina mlekara u Srbiji sa dozvolom za izvoz na tržište Evropske unije, posluje uspešno i ne planira nikakve izmene u pogledu poslovanja na domaćem i inostranom tržištu, saopšteno je danas iz tog preduzeća, prenose agencije.
Mlekara ne planira nikakve izmene u poslovanju

Saopštenje je usledilo nakon što je juče predsednica sindikata radnika Subotičke mlekare Jelena Ninčević izjavila da Salford grupacija ima nameru da zatvori i Subotičku mlekaru, zbog čega će bez posla ostati 40 radnika.

Kako je kazala, namera Salforda je da uradi restrukturiranje po principu prebacivanja transporta, radnika, magacina i kancelarija u beogradski Imlek, pod obrazloženjem da je to jeftinije.

Sa druge strane, iz Mlekare su saopštili da je u avgustu je zabeležen rekord u obradi pristiglog mleka, što predstavlja dovoljan dokaz dobrih rezultata ove kompanije.

"U toku je reorganizacija sektora logistike i transporta. Na ovaj korak rukovodstvo Mlekare Subotica odlučilo se radi ostvarivanja bolje konkurentnosti na tržištu i efikasnijeg poslovanja," izjavio je direktor Mlekare Subotica Milan Grujić.

On je ponovio da mlekara nastavlja neizmenjeno da radi, uz promene unutar kompanije, radi postizanja još efikasnijih rezultata.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 4970

Povezane vesti

Povezane teme

mlekara subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.