Komentara: 0
Pregleda: 1500

Memorijalni turnir "Luka Andrašić" u subotu u Stonoteniskom centru

16.10.2020. u 11:30h
Izvor: Subotičke novine
Memorijalni turnir "Luka Andrašić" u subotu u Stonoteniskom centru
Foto: Arhiva (2019)

U Stonoteniskom klubu "Spartak" i ove godine nastavljaju sa čuvanjem tradicije, pa će tako, uprkos težoj organizacionoj situaciji, u subotu, 17. oktobra, biti domaćini 2. Memorijalnog turnira „Luka Andrašić”, dok je 44. izdanje Memorijala „Vilim Harangozo” odloženo, najverovatnije za novembar.

- Korona nam je malo remetila planove, ali smo dobili sve saglasnosti, a očekujemo najbolje igrače iz Srbije, jer je turnir bodovni, nacionalnog ranga - najavljuje Predrag Matković, predsednik STK Spartak.

Slobodan Andrašić, otac malog-velikog šampiona, ističe zahvalnost svima koji su pomogli da turnir koji čuva sećanje na Luku bude održan.

- Nadamo se da će naredne godine sve biti po starom i da će svi Lukini prijatelji moći da budu sa nama. Potrudili smo se da ove godine turnir bude na višem nivou, ideja je da bude u dva dana, da prvi bude nacionalnog ranga, a drugi dan međunarodnog, ali to zbog trenutne situacije ostaje za sledeću godinu. Svako iz organizacije je dao sebe, kako ljudi iz Spartaka, tako i svi mi koji su sa Lukom prolazili njegovu sportsku karijeru - kaže Slobodan Andrašić.

Turnir počinje u 10 časova, a zbog već poznatih epidemioloških mera u borbi protiv širenja zaraze korona virusa neće biti moguće prisustvo publike.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1500
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski centar

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski centar

stonoteniska sala

stonoteniski klub spartak

luka andrašić

memorijalni turnir luka andrašić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.