Komentara: 16
Pregleda: 25416

Melinda nije izdržala, izgubila je tešku borbu....

30.10.2022. u 15:40h
Izvor: Subotica.com
Melinda nije izdržala, izgubila je tešku borbu....

Melinda Sabo, jedna od naših sugrađanki za koju se poslednjih nekoliko meseci intenzivno sakupljao novac da bi nastavila lečenje i terapiju, preminula je danas u 39. godini. Majka dve devojčice, izgubila je borbu sa teškom bolešću i pored velikih napora da joj se zdravstveno stanje popravi.

Njena Subotica, svi koji su je poznavali, koji su za nju imali samo reči hvale, na sve načine pokušavali su da joj budu podrška, a najveća nada se polagala u terapiju koja je obećavala da joj može vratiti koliko toliko normalan život, svakako nastavak borbe... za koju se kroz razne akcije prikupljao novac... ali Melinda nažalost nije izdržala...

Porodica se zahvalila svim dobrim ljudima koji su bili uz Melindu, na bilo koji način činili da joj pomognu, a sada mole sve da dalju pomoć preusmere na lečenje Leone i Lea.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 6 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 25416

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.