Komentara: 3
Pregleda: 4630
Foto

Medeni vikend na Gradskom trgu

24.09.2019. u 15:14h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Udruženja pčelara "Pčela", 23. po redu Dani pčelarstva održaće se od 27. do 29. septembra na Gradskom trgu, a pored trodnevne prodajne izložbe koja će okupiti 20 izlagača pčelinjih proizvoda i prateće opreme, biće upriličen i bogat prateći program.
Medeni vikend na Gradskom trgu

Štandovi sa medenjacima, sladoledom od meda, medenom rakijom i drugim pčelinjim proizvodima biće postavljeni na Gradskom trgu u petak od 8 časova, a prve večeri manifestacije biće organizovano i gastronomsko veče u restoranu "Širaz", gde će se pripremati jela od meda i sa ovim najvrednijim darom pčela.

Najraznovrsniji program posetioce Dana pčelarstva očekuje u subotu, kada će manifestacija biti svečano otvorena u 10 časova, uz služenje nezaobilaznog "medenog doručka".

- Nakon prošlogodišnjih pozitivnih reakcija i velikog odziva posetilaca, odlučili smo da i ove godine pripremamo kotlić, te će sugrađani u subotu moći da biraju između svinjskog i ovčijeg kotlića. Iste večeri, naše mažoretkinje će izvesti tačku, jedan vatromet uz njihovu koreografiju, stoga pozivamo sve da nam se pridruže i uživaju u programu - pozvao je Dragoljub Matić, predsednik Udruženja pčelara "Pčela".

Medeni vikend na Gradskom trgu

Tokom trajanja manifestacije, posetioci koji kupe neki od proizvoda na prodajnoj izložbi moći će da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje jednodnevni izlet u Budimpeštu za dve osobe ili neke od pčelinjih proizvoda. Izvlačenje srećnih dobitnika biće u nedelju u 10 časova.

Izvor: Subotica.com
Najava XXIII Dana pčelarstva Najava XXIII Dana pčelarstva Najava XXIII Dana pčelarstva Najava XXIII Dana pčelarstva Najava XXIII Dana pčelarstva Najava XXIII Dana pčelarstva Najava XXIII Dana pčelarstva Najava XXIII Dana pčelarstva
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4630

Povezana vest

Povezane teme

dani pčelarstva

pčelarstvo

Udruženja pčelara "Pčela"

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.