Komentara: 21
Pregleda: 10354
Foto

Mali fudbal: "Šeki enterijeri Real impeks" pobednik 47. Novogodišnjeg turnira

12.01.2020. u 16:00h > 17:00
Izvor: Subotica.com
Ekipa "Šeki enterijeri Real Impeks" pobednik je 47. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu. U finalu bila je bolja od "Lampone Meridian"-a pobedivši sa 7:1 i zasluženo osvojila prvo mesto, nagradni ček od 400.000 dinara i veliki prelazni pehar.
Mali fudbal: "Šeki enterijeri Real impeks" pobednik 47. Novogodišnjeg turnira

U velikom finalu 47. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu ekipa "Šeki enterijeri Real impeks" pobedila je "Lampone Meridian" sa 7:1 i po treći put podigla pobednički pehar, dok je treće msto pripalo "NTM Čikerija" posle trijumfa nad "Bemiksom" od 5:2.

Pred početak utakmice finalisti su razvili transparent na kojem je pisalo „Pop i Đoka zauvek sa nama“ u znak sećanja na iznenada preminule Borisa Popovića i Đorđa Nikolića koji su proteklih 10 godina bili uz ekipu "Šeki enterijeri Real impeks", ali i učestvovali na ovom i mnogim drugim turnirima.

Mali fudbal: "Šeki enterijeri Real impeks" pobednik 47. Novogodišnjeg turnira

"Šeki enterijeri Real impeks" su poveli već u četvrtom minutu golom Milana Čičića, ali je "Lampone Meridian" uspeo da izjednači preko Klaića. Šanse su se smenjivale na obe strane, ali golova nije bilo. Ipak Tomčić je uspeo ponovo da donese prednost svojoj ekipi, a potom i Letić za prednost od 3:1. U nastavku su viđena još četiri gola za konačnih 7:1.

Šeki enterijeri Real impeks – Lampone Meridian 7:1 (3:1)
Čičić 4', Tomčić 14' i 24', Letić 15' i 32', N. Nedić 35' i 37'- Klaić 10'

Šeki enterijeri Real impeks: Vukoslavović, Tomčić, Romić, Letić, G. Nedić, Popović, Čičić, Ćetković, Jovetić, N. Nedić, M. Guberinić, V. Guberinić.

Lampone: Antonić, Bodonji, Celin, Aleksić, Rajčević, Ilić, Milosavac, Klaić.

Mali fudbal: "Šeki enterijeri Real impeks" pobednik 47. Novogodišnjeg turnira

"NTM Čikerija" ubedljiva protiv Bemiksa za treće mesto

U meču za treće mesto "NTM Čikerija" je slavila protiv "Bemiksa". Golovima Švelja, Vizina i Šimića povela je Čikerija sa 3:0. U nastavku su viđena po dva gola na obe strane Vuković i Spremo su povećali na 5:2, a Ilić je ublažio poraz sa dva gola za konačnih 5:2.

NTM Čikerija – Bemiks 5:2
Šveljo 17', Vizin 18', Šimić 20', Vuković 28', Spremo 29' – Ilić 36' i 38'

NTM Čikerija: Gabrić, Vizin, Šimić, Masalušić, Anđić, Šveljo, Vuković, Horvacki, Gnjatović, Lazarević, Spremo, Paunović.

Bemiks: Zarić, Ilić, Simić, Kočović, Zečević, Šešelj, Belović, Stanić.

Po okončanju finalnog meča uručene su nagrade, pehari i medalje za tri najbolje ekipe, ali i za pojedince. Pehar i medalje za treće mesto, kao i nagradni ček od 50.000 dinara, pripao je ekipi "NTM Čikerija", ček an 100.000 dinara i srebrne medalje pripali su ekipi "Lampone Meridian".

Pobedniku, ekipi "Šeki enterijeri Real impeks", medalje, pehare i nagradni ček od 400.000 uručio je Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu.

Mali fudbal: "Šeki enterijeri Real impeks" pobednik 47. Novogodišnjeg turnira

Uručene su i pojedinačna priznanja, pa je tako pehar namenjen prvom strelcu turnira pripao Aleksandru Zolnaiću iz ekipe "Došlov" (9 golova). Za najboljeg igrača proglašen je Veselin Guberinić iz pobedničke ekipea, dok je priznanje za najboljeg čuvara mreže pripalo njegovom saigraču Dušanu Vukoslavoviću.

"Subotica 2010" i "Spartak 2012" pobednici dečjeg turnira

U okviru dečjeg turnira odigrane su finalne utakmice i za treće mesto u obe generacije. U konkurenciji starijih dečaka rođenih 2010. godine "Subotica" je slavila protiv "Arene" nakon penala sa 9:8 jer je regularni deo završen nerešeno 1:1. Treće mesto pripalo je ekipi "TSC" koja je golovima Marka Rankova i Pavla Aleksića slavila sa 2:0 protiv "Palića".

Mali fudbal: "Šeki enterijeri Real impeks" pobednik 47. Novogodišnjeg turnira

U konkurenciji mlađih, dečaka rođenih 2012. godine „Spartak“ je u finalu pobedio Arenu, a gol odluke postigaoje Danilo Borkov. U meču za treće mesto “Subotica“ je savladala "Coerver akademiju" sa 2:1, a dvostruki strelac za pobednički pehar bio je Danilo Bojić.

Turnir je organizovao Sportski savez Subotice, uz podršku lokalne samouprave i JKP "Stadion".

Izvor: Subotica.com
Mali fudbal: Završni dan 47. novogodišnjeg turnira Mali fudbal: Završni dan 47. novogodišnjeg turnira Mali fudbal: Završni dan 47. novogodišnjeg turnira Mali fudbal: Završni dan 47. novogodišnjeg turnira Mali fudbal: Završni dan 47. novogodišnjeg turnira Mali fudbal: Završni dan 47. novogodišnjeg turnira Mali fudbal: Završni dan 47. novogodišnjeg turnira Mali fudbal: Završni dan 47. novogodišnjeg turnira
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 3 meseca
Komentara: 21
Pregleda: 10354

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

novogodišnji turnir u malom fudbalu

sportski savez subotice

turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.