Komentara: 1
Pregleda: 3737

Mali fudbal: U nedelju polufinale 47. Novogodišnjeg turnira

03.01.2020. u 10:37h
Izvor: Subotica.com
Novogodišnji turnir u malom fudbalu ušao je u samo završnicu. Polufinalni mečevi su na programu u nedelju, 5. januara, a u subotu se igra grupna faza dečjeg turnira.
Mali fudbal: U nedelju polufinale 47. Novogodišnjeg turnira

Novogodišnji turnir u malom fudbalu koji se održava 47. put po redu stigao je do završnice. Četiri najbolje ekipe su obezbedile plasman u polufinale i  borbu za pehar i naovčanu nagradu.

Utakmice su na programu u nedelju, 5. januara, prvo se, od 17 časova, sastaju NTM Čikerija i Lampone Meridian, dok je drugi meč zakazan za  18 časova, a snage će odmeriti ekipe Šeki enterijeri Real impeks  i Bemiks.

I ove godine su organizatori priredili turnir za najmlađe, pa će se u subotu, 4. januara odigrati utakmice grupne faze. Na dečjem turniru će učestvovati 14 ekipa u dve uzrasne kategorije. Dečica rođena 2010. i 2012. godine nadmetaće se za pobedničke pehare. Utakmice su na programu od 11 do 18 časova.

Cena ulaznice za celodnevni program iznosi 100 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3737

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

novogodišnji turnir u malom fudbalu

turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.