Komentara: 0
Pregleda: 2330

Borbe za finale Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu danas u Hali sportova

05.01.2018. u 11:23h
Izvor: Subotica.com
Danas popodne biće odigrane po dve polufinalne utakmice u konkurenciji seniora i mlađih kategorija, a završni dan je zakazan za 14. januar.
Borbe za finale Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu danas u Hali sportova

U utorak su odigrane utakmice četvrtfinala Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu. Nakon neizvesnih mečeva četiri najbolje ekipe su obezbedile plasman dalje i borbu za glavnu nagradu.

Polufinalni mečevi su na programu u danas, 5. januara, kada će se odigrati i utakmice mlađih selekcija. Program će od 17 časova otvoriti dečaci Spartaka i Arene, zatim od 17:30 sledi prvo polufinale Lampone – Kuća zdravlja, od 18:30 ponovo dečaci Subotice i Coervera, dok će od 19 časova biti odigrano drugo polufinale i meč između Šeki enterijera i Agrarprometa.

Ulaz u Halu sportova za dnevni program (četiri meča) iznosi 100 dinara.

Turnir za seniore od ove godine organizuje Sportski savez Subotice, u saradnji sa JKP "Stadion" i uz podršku lokalne samouprave, dok je turnir za mlađe kategorije nastavak dugogodišnje tradicije.

Mečevi finala i za treće mesto igraće se 14. januara. Pobedniku seniorskog takmičenja sleduje pehar i novčana nagrada od 400.000 dinara, finalisti dobija ček na 100.000 dinara, dok će treća ekipa turnira inkasirati 50.000 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2330

Povezana vest

Povezane teme

novogodišnji turnir u malom fudbalu

turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.