Komentara: 8
Pregleda: 14872

Majka nastradale devojčice: Ubistvo pevačice me podseća na ćerkino

19.04.2016. u 13:04h
Izvor: Blic
- Kada sam pročitala vest o ubistvu mlade pevačice Jelene iz beogradske Borče, sve me je podsetilo na ubistvo moje Milice. Uvek pomislim da je to uradio isti ubica koji mi je uzeo Milicu, jer znam da je na slobodi - kaže za “Blic” Svetlana Simendić, majka ubijene Milice Barašin 7. oktobra 2010. čiji ubica nije još pronađen.
Majka nastradale devojčice: Ubistvo pevačice me podseća na ćerkino

Prvi inspektor na slučaju mi je odmah rekao da je malo verovatno da će ga naći ako ga ne uhvate u roku od 24 sata do tri dana. I bio je u pravu. Duša me boli. Neko ko je ubio Milicu živi normalno i mirno. Sve više propadam zbog toga, jedino me lekovi drže - kaže Simendićeva.

Tinejdžerku je kobne noći u 21.15 stotinak metara od kuće, pored pruge u naselju Zorka, s leđa napao nepoznati muškarac i prerezao joj vrat. Ubica do danas nije otkriven.

- Rekli su mi da su u početku imali osumnjičenog i da su bili 99 odsto sigurni da su našli ubicu, međutim DNK analiza je pokazala da su na pogrešnom tragu.

Kada ide na posao i vraća se kući, Svetlana Simendić prolazi pored mesta zločina, a posle pruge nailazi na lokalno groblje i grob male Tijane Jurić, za čijeg ubicu je posle hapšenja mislila da je i ubica njene kćeri.

- Imam veliki strah. Puno bi mi značilo da se odselim iz ovog kraja, dalje od mesta zločina. Mislila sam da je Dragan Đurić ubica, ali... nije. Sve je isto kao i posle tragedije i ne znam više šta da radim. Krajnje je vreme da se nešto pomeri s mrtve tačke - poručuje majka.

Izvor: Blic
Postavljeno pre 8 godina i 6 dana
Komentara: 8
Pregleda: 14872

Povezane vesti

Povezane teme

Milica Barašin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.