Komentara: 10
Pregleda: 3899

LSV: Niko nema pravo da obmanjuje javnost

28.10.2015. u 17:11h
Izvor: GrO Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV)
U nastavku prenosimo saopštenje Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica, vezano za današnju konferenciju za novinare Gradskog odbora SRS.
LSV: Niko nema pravo da obmanjuje javnost

Sasvim je jasno da je Liga socijaldemokrata Vojvodine uočena kao ozbiljna pretnja na predstojećim lokalnim i pokrajinskim izborima od brojnih stranaka i pojedinaca. Iako neke stranke i pojedinci smatraju da je na početku i tokom izborne kampanje sve dozvoljeno, na vreme im skrećemo pažnju da nije tako i da će za laži odgovarati pred sudom.

Svi koji gube imaju pravo da se ljute, pa se to očekuje i od onih za koje nije bilo mesta u Ligi socijaldemokrata Vojvodine, ali niko nema pravo da obmanjuje javnost kao što je to danas uradio Saša Gredeljević svojim izmišljotinama.

Zbog svih svojih kvaliteta, Gredeljević je bio sporedan i nevažan u LSV, pa od prošle godine menja stranke i želimo mu svu sreću, a Liga socijaldemokrata Vojvodine nastavlja da sprovodi svoj program i čeka izbore.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV)
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 3899

Povezana vest

Povezane teme

liga socijaldemokrata vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.