Komentara: 43
Pregleda: 9441
Foto

Ligaši prešli u radikale

28.10.2015. u 13:48h > 16:27
Izvor: Subotica.com
Oko 50 članova Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine ovih dana prešlo je u redove Srpske radikalne stranke, saopšteno je danas na konferenciji za novinare Gradskog odbora SRS.
Ligaši prešli u radikale

Po rečima Saše Gredeljevića, on i ostali bivši članovi LSV su se odlučili na ovaj korak jer smatraju da je dosta toga u gradu zanemareno, naročito sport.

- Sport je skroz zapostavljen, pomaže se samo onima koji su bliski vlasti i zbog toga smo odlučili da pokušamo to da promenimo – rekao je Gredeljević na današnjoj konferenciji za medije.

SRS je nove članove dočekao oberučke i po njima to je znak da su stranka koja prihvata sve građane koji žele da učestvuju u kreiranju boljeg života grada.

- Mi nastavljamo na reformisanju i kadriranju gradskog odbora. Za nas se ne može reći da smo krajnje desničarske orijentacije, naročito ako se zna da 70 odsto članstva nije srpske nacionalnosti. Zbog toga su dobrodošli svi građani željni promena – podseća Nemanja Šarčević, predsednik Gradskog i Okružnog odbora SRS.

Izvor: Subotica.com
Konferencija za novinare Srpske radikalne stranke Konferencija za novinare Srpske radikalne stranke Konferencija za novinare Srpske radikalne stranke Konferencija za novinare Srpske radikalne stranke Konferencija za novinare Srpske radikalne stranke Konferencija za novinare Srpske radikalne stranke Konferencija za novinare Srpske radikalne stranke Konferencija za novinare Srpske radikalne stranke
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 43
Pregleda: 9441

Povezana vest

Povezane teme

srpska radikalna stranka

srs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.