Komentara: 2
Pregleda: 7783

Lažni predstavnici Masterplasta na Kosovu

14.12.2011. u 16:07h
Izvor: RTV Yueco
Lažni predstavnici Masterplasta na Kosovu

Privredno društvo "Masterplast YU" iz Subotice je saopštilo da ne preuzima nikakvu odgovornost za poslovanje preduzeća "Masterplast Ko" Sh.p.k. Priština i "Masterplast Re" Sh.p.k. Priština, kao i da je ovim firmama zabranjeno da na tržištu Kosova i Metohije istupaju u njegovo ime ili na njegov račun, prenosi portal E kapija.

Kako je saopšteno, "Masterplast YU" se posebno ograđuje od svake radnje koje preduzimaju Laslo Frankl iz Subotice, Emin Lahi i Ramiz Mavrici iz Prištine kao ovlašćena lica "Masterplast Ko" Sh.p.k. Priština i "Masterplast Re" Sh.p.k. Priština, i ne preuzima nikakvu odgovornost za njihove radnje. Istovremeno, saopšteno je da je ovlašćeni distributer grupacije "Masterplast" iz Mađarske na Kosovu N.T.N. "Majanca" iz Prištine, direktor Xhemal Shabani. "Masterplast" se bavi proizvodnjom stiropora, veletrgovinom i distribucijom građevinskih materijala.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 7783
Povezane teme

masterplast YU

masterplast

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.