• Pregleda: 7316

Lažni predstavnici Masterplasta na Kosovu

Lažni predstavnici Masterplasta na Kosovu

Privredno društvo "Masterplast YU" iz Subotice je saopštilo da ne preuzima nikakvu odgovornost za poslovanje preduzeća "Masterplast Ko" Sh.p.k. Priština i "Masterplast Re" Sh.p.k. Priština, kao i da je ovim firmama zabranjeno da na tržištu Kosova i Metohije istupaju u njegovo ime ili na njegov račun, prenosi portal E kapija.

Kako je saopšteno, "Masterplast YU" se posebno ograđuje od svake radnje koje preduzimaju Laslo Frankl iz Subotice, Emin Lahi i Ramiz Mavrici iz Prištine kao ovlašćena lica "Masterplast Ko" Sh.p.k. Priština i "Masterplast Re" Sh.p.k. Priština, i ne preuzima nikakvu odgovornost za njihove radnje. Istovremeno, saopšteno je da je ovlašćeni distributer grupacije "Masterplast" iz Mađarske na Kosovu N.T.N. "Majanca" iz Prištine, direktor Xhemal Shabani. "Masterplast" se bavi proizvodnjom stiropora, veletrgovinom i distribucijom građevinskih materijala.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
stormwatch Odgovori
Gospodo ja bih se na vasem mestu zabrinuo za nesto drugo, danas sam (14.12.2011.) u popodnevnim satima negde oko 14.00h video vas kamion sa prikolicom kako bukvalno LETI od raskrsnice sa bioskopom Zvezda pa do glavne Poste, takvo divljanje tako velikim kamionim nisam davno video, mozda da date otkaz vasem kolegi koji je kamioncinu od 25 tona proterivao minimum duplo vecom brzinom od dozvoljene u toj zoni (40km/h), molim vas da gradjanima Subotice date obrazlozenje sa kojim pravom vas kamion ovako divljacki ide po centru grada, nemojte samo da se vadite da to nije vas kamion nego neke druge firme jer je to VAS KAMION.
Samir Odgovori
stormwatch
Odakle ti podatak da je kamion bio težak 25 t? Možda je bio prazan, ili je nosio stiropor koji je težine oko 3 t, na V=100 M3.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.