• Pregleda: 2255

Lakše do posla uz informatičke obuke NSZ

Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje obuke koje će obezbediti neophodna znanja i veštine za rad u IT sektoru, poput Java programiranja, izrade veb-aplikacija, PHP i .Net programiranja. Ovo su samo neki od programa koje su obezbedili za svoje korisnike kako bi lakše našli posao.
Lakše do posla uz informatičke obuke NSZ

Nacionalna služba za zapošljavanje je svoje programe obuka uskladila sa potrebama tržišta rada. U planu je izvođenje specijalističkih informatičkih obuka u 10 gradova širom Srbije, među kojima je i Subotica, a u koje će, u okviru prvog ciklusa koji počinje u septembru, biti uključeno ukupno 775 polaznika.

Prijave će biti otvorene na ovom linku od 9. do 22. jula, a uslov je da su kandidati na evidenciji nezaposlenih Nacionalne službe za zapošljavanje, da imaju najmanje završenu srednju četvorogodišnju školu, sklonosti za informatičko programiranje, da poznaju rad na računaru i engleski jezik najmanje na A2 nivou.

Za više informacija, možete se obratiti svom savetniku za zapošljavanje ili pratiti sajt Nacionalne službe za zapošljavanje, gde ćete redovno dobijati sve informacije o ovom programu.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
AlwaysUltra Odgovori
Još jedna budalaština za svaku šušu. Još malo pa će organizovati prekvalifikacije u pevajke i starlete.
Pretpostavljam da NSZ nije ni na kraj plićaka od pameti da nam trebaju lekari , profesori i druga ''nevažna'' zanimanja...
Uvek u pravu Odgovori
Pozdravite premijera ove zemlje koji je glavni zagovornik digitalizacije i recite mu da imamo 850000 ljudi koji ne znaju ni azbuku ni abecedu pa kad to rešimo svi idemo u IT sektor.
Sterbinszky Odgovori
Bolje biti diplomirani Dj na Megatrendu.
Narko Mastic
Smer techno.
Realan (anti)sistem Odgovori
Isti komunisti su osamdesetih organizovali škole informatike na, tada, Radničkom univerzitetu. Naravno, beskorisne. Tri decenije kasnije... isto. To je napredak. Napredno!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.