Komentara: 5
Pregleda: 2802

Lakše do posla uz informatičke obuke NSZ

03.07.2018. u 12:37h
Izvor: Subotica.com
Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje obuke koje će obezbediti neophodna znanja i veštine za rad u IT sektoru, poput Java programiranja, izrade veb-aplikacija, PHP i .Net programiranja. Ovo su samo neki od programa koje su obezbedili za svoje korisnike kako bi lakše našli posao.
Lakše do posla uz informatičke obuke NSZ

Nacionalna služba za zapošljavanje je svoje programe obuka uskladila sa potrebama tržišta rada. U planu je izvođenje specijalističkih informatičkih obuka u 10 gradova širom Srbije, među kojima je i Subotica, a u koje će, u okviru prvog ciklusa koji počinje u septembru, biti uključeno ukupno 775 polaznika.

Prijave će biti otvorene na ovom linku od 9. do 22. jula, a uslov je da su kandidati na evidenciji nezaposlenih Nacionalne službe za zapošljavanje, da imaju najmanje završenu srednju četvorogodišnju školu, sklonosti za informatičko programiranje, da poznaju rad na računaru i engleski jezik najmanje na A2 nivou.

Za više informacija, možete se obratiti svom savetniku za zapošljavanje ili pratiti sajt Nacionalne službe za zapošljavanje, gde ćete redovno dobijati sve informacije o ovom programu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2802

Povezana vest

Povezane teme

Nacionalna služba za zapošljavanje

obuke

zapošljavanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.