Komentara: 0
Pregleda: 2907

Krediti Fonda za razvoj poljoprivrede

28.10.2012. u 23:43h
Izvor: SuMedija
U toku je Konkurs za dodelu kredita namenjenih stočarima i voćarima koji je raspisao Fond za razvoj poljoprivrede Grada Subotice.
Krediti Fonda za razvoj poljoprivrede

Svi zainteresovani poljoprivrednici se mogu prijaviti do 05. novembra, a maksimalni iznos kredita koji će se odobravati je milion dinara. Kamata na odobrena sredstva je 2 odsto, rok otplate četiri godine uz godinu dana grejs perioda.

Krediti su namenjeni stočarskoj proizvodnji, kupovini stočne hrane, sadnog materijala u voćarstvu i vinogradarstvu. Konkurisati mogu svi poljoprivrednici koji imaju prebivalište i nekretninu na teritoriji Subotice. Uz konkursnu dokumentaciju i poslovni plan se prilaže i potvrda da su je reč o aktivnom poljoprivrednom gazdinstvu, odnosno da su izmirene sve obaveze prema PIO fondu za prošlu godinu.

Zahtev za dodelu sredstava sa svim prilozima treba dostaviti na adresu:
Fond za razvoj poljoprivrede Grada Subotice, 24000 Subotica, Trg slobode broj 1, sa naznakom «ZA KONKURS», ili lično predajom u Gradskom uslužnom centru u prizemlju Gradske kuće u Subotici, Trg slobode 1. radnim danom od 7,30 do 17 časova.

Sve dodatne informacije dostupne su u kancelariji broj 238/3 na II spartu Gradske kuće (Ivan Budinčević) lično, ili na telefon 626–739 od 7,00 do15 časova.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2907

Povezana vest

Povezane teme

poljoprivreda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.