Komentara: 2
Pregleda: 7648

Kreativna radionica: Reciklaža plastičnih kesa

24.12.2012. u 16:07h
Izvor: Fondacija "Danilo Kiš"
Od decembra 2012. godine Fondacija “Danilo Kiš” je u svoj redovni mesečni kulturni program počela da uvrštava i izabrane projekte sa konkursa “Uskladišti svoje ideje.
Kreativna radionica: Reciklaža plastičnih kesa

Da podsetimo, konkurs za realizaciju projekata iz oblasti omladinske kulture i stvaralaštva “Uskladišti svoje ideje” bio je raspisan 7. septembra 2012. godine sa ciljem da se omladinska populacija uključi u kreiranje redovnih mesečnih programa Fondacije “Danilo Kiš”, a koji obuhvataju: filmske projekcije, predavanja, tribine, koncerte, izložbe, radionice, književne večeri i druge programe kulturnog i edukativnog karaktera, namenjene mladima.

Svi mladi ljudi, omladinske i nevladine organizacije, udruženja građana, umetnici, kulturni radnici i ostali pojedinci sa teritorije Grada Subotice, zainteresovani da u prostorijama Omladinskog kluba „Skladište“ organizuju kulturne i edukativne programe namenjene mladima, na kvalitetnom, umetničkom nivou, mogu da prijave (I DALJE!) svoj projekat na: office@danilokis.rs, nakon što popune odgovarajući prijavni formular na adresi: danilokis.rs. Selekciju projekata vrši stručni tim Fondacije „Danilo Kiš“.

Subotičanke Sofija Levai i Mirjana Đurić održale su u okviru pomenutog ciklusa petočasovnu kreativnu radionicu reciklaže plastičnih kesa, koja se održala u subotu, 22. decembra 2012. godine u Omladinskom klubu „Skladište“.

Moderatorke su zainteresovanim radioničarima otkrile kako na jednostavan način da plastične kese pretvore u šik modne detalje kao što su torbe, novčanici ili bilo šta drugo što kreativni um razigranog pojedinca može da smisli. Reciklaža se vršila peglanjem kesa. U toku radionice učesnici su imali priliku da nauče da plastični otpad pretvore u kreativne detalje koji mogu biti idealan poklon za novogodišnje praznike.

Učešće je bilo besplatno.

Izvor: Fondacija "Danilo Kiš"
Kreativna radionica: Reciklaža plastičnih kesa Kreativna radionica: Reciklaža plastičnih kesa Kreativna radionica: Reciklaža plastičnih kesa Kreativna radionica: Reciklaža plastičnih kesa Kreativna radionica: Reciklaža plastičnih kesa Kreativna radionica: Reciklaža plastičnih kesa Kreativna radionica: Reciklaža plastičnih kesa Kreativna radionica: Reciklaža plastičnih kesa
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 7648
Povezane teme

reciklaža

Fondacija Danilo Kiš

omladinski klub "skladište"

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.