Komentara: 10
Pregleda: 7301

Kraj neprijatnim mirisima na Zorci i u Peščari

09.08.2013. u 17:17h
Izvor: RTV Yueco
Meštani mesnih zajednica „Zorka” i „Peščara” već neko vreme se žale na neprijatne mirise koji dopiru iz nekadašnjeg pogona hemijske industrije „Zorka”, a iz kompanije „Agrovojvodina – Komercservis”, koja upravlja tim pogonom, saopštavaju da ti mirisi nisu posledica proizvodnje.
Kraj neprijatnim mirisima na Zorci i u Peščari

Kako se navodi u saopštenju ovog preduzeća, koje nam je dostavljeno iz Kabineta gradonačelnika Subotice, neprijatni mirisi nisu posledica vršenja bilo kakve proizvodnje u fabrici „Zorka Klotild Agrotehnohem”, već skladištenje robe Hemijske industrije „Zaštita bilja” iz Niša na skladištu unutar preduzeća.

Dalje se navodi da će uzrok neprijatnosti, odnosno roba, biti otpremljena vlasniku u periodu od 12. do 16. avgusta. „Želimo svima, a posebno građanima mesnih zajednica „Zorka” i „Peščara” da se izvinimo zbog neprijatnosti koju su u zadnjih dva meseca imali sa širenjem neprijatnog mirisa iz kruga fabrike „Zorka Klotild Agrotehnohem” – navodi se u saopštenju preduzeća „Agrovojvodina – Komercservis”.

Dodaje se da će o sim detaljima i problemima zbog kojih roba nije upućena ranije vlasniku upoznati nadležne inspekcijske organe.

Kraj neprijatnim mirisima na Zorci i u Peščari

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 7301

Povezane vesti

Povezana zviždaljka

Povezane teme

mz zorka

zorka

fabrika zorka

zagađenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.