Komentara: 5
Pregleda: 4726

Kraj divljoj deponiji u MZ "Novi Grad"

19.10.2012. u 16:22h
Izvor: RTV Yueco
MZ "Novi Grad" je još krajem juna imala radnu akciju u kojoj su meštani i rukovodstvo rešili da urede prostor na kojem žive, uz malu pomoć preduzeća koja se nalaze u ovoj mesnoj zajednici. Juče su konačno rešili problem sa divljom deponijom koja pored neuglednog prizora širila i neprijatne mirise.
Kraj divljoj deponiji u MZ "Novi Grad"

Mesna zajednica Novi Grad, uz finansijski pomoć Fonda za zaštitu životne sredine, konačno se rešila divlje deponije koja je godinama bila na početku ulice Bože Šarčević. Na inicijativu mesne zajednice deo gde je bila deponija, iako su na tom mestu stajali kontejneri, sada je uređen, a divlja deponija očišćena. Kontejneri su sada smešteni na novo asfaltirani deo koji je ograđen, a na meštanima ostaje da vode računa o tome da smeće bacaju unutar kontejnera, a ne pored, kao do sada.

Ovako je do nedavno izgledao početak ulice Bože Šarčević. Iako su ovde stajali kontejneri, pored njih se redvno odlagalo smeće. I ne samo smeće, nego I stari nameštaj, garderoba, trule veš mašine I druge dotrajale stvari. Danas je prizor skroz drugačiji.

Rukovodstvo mesne zajednice je zatražilo od Fonda za zaštitu životne sredine finansijska sredstva kako bi uredili ovaj zaista ružan deo, koji je upadao u oči svima koji su prolazili ovom, inače uređenom, mesnom zajednicom.

Sada kada je sve uređeno, na meštanima ove, ali i ostalih mesnih zajednica, koji su ovde redovno odlagali smeće, ostalo je da uredno odlažu otpatke.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4726

Povezane vesti

Povezana zviždaljka

Povezane teme

divlja deponija

mz novi grad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.