Komentara: 3
Pregleda: 4028

Uređenje MZ "Novi Grad"

28.06.2012. u 17:35h
Izvor: RTV Yueco
Meštani i rukovodstvo mesne zajednice "Novi Grad", rešili su da urede prostor na kome žive, uz malu pomoć preduzeća koja se nalaze u ovoj mesnoj zajednici. Od avgusta prošle godine traju akcije čišćenja i uređivanja trotoara, parkova, igrališta i drugih delova mesne zajednice. S obzirom na to da je Novi Grad infrastrukturno kompletiran, ono što je ostalo da se radi jesu konstantno uređivanje prostora i održavanje higijene.
Uređenje MZ "Novi Grad"

Meštani kažu da se u proteklih godinu dana vidi veliki pomak kada je reč o uređenju prostora mesne zajednice. Jednom nedeljno se uređuju parkovi, svakodnevno se skuplja smeće, postavljene su kante za otpatke na mestima gde je najveća frekvencija ljudi, postavljene su klupe u park, a uređeno je i dečije igralište.

Urađene su i dve akcije čišćenja ispod podvožnjaka kod Pionira i Madere, odakle je otklonjeno blato i smeće, kao i čišćenje Pap Pala i Bolmanske ulice sa desne strane. Veliku pomoć meštanima su pružila preduzeća sa teritorije ove mesne zajednice.

Ovo je jedan od pozitivnih primera kako rukovodstvo u saradnji sa meštanima preduzima inicijativu oko uređenja prostora u kome žive, za razliku od nekih drugih mesnih zajednica, gde svi čekaju jedni na druge, a krajnji jezultat je neuređen životni prostor.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4028

Povezana vest

Povezane teme

mz novi grad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.