Komentara: 0
Pregleda: 1986

Košarkašice Spartaka poražene u Vrbasu (74:60)

04.12.2016. u 12:40h
Izvor: Subotica.com
Put u Vrbas nije doneo prekid serije poraza, ali ostaje nada da će naredne subote protiv Vojvodine biti prilika da se tako nešto desi, te da će "golubice" ući u bolju seriju rezultata.
Košarkašice Spartaka poražene u Vrbasu (74:60)

U 9. kolu Prve lige Srbije za žene u Vrbasu su se sastali Vrbas Medela i Spartak, dve ekipe koje su dijametralno suprotnom ritmu. Svoju treći poraz u nizu upisale Subotičanke, dok su Vrbaščanke nanizali treću pobedu.

Samo u prvoj i delomično u četvrtoj četvrtini igračice Spartaka igrale su na nivou i da se košarka igra an dve četvrtine Subotičanke bi odnele bodove i prekinule negativan niz, ali u druge dve četvrtine domaće su bile mnogo bolje i na kraju sasvim zasluženo pobedile.

U redovima Spartaka ovaj put bilo je čak četiri dvocifrene igračice, to su bile Vidović i Ivić sa po 12, odnosno Suturović i Jović sa po 10 postignutih poena. Za razliku od prethodna dva meča šut iz igre je bio znatno bolji (44%), a i broj skokova je bio sasvim korektan (7 u napadu i 23 u odbrani).

Sa druge stranu domaću ekipu su vodile tri igračice koje su zbirno postigle 56 od ukupno 74 poena.

Vrbas Medela - Spartak 74:60 (16:18, 19:11, 18:11, 21:20)

Posle nekompletnog 9. kola Spartak zauzima 6. poziciju na tabeli. U narednom kolu u Suboticu dolazi poslednje plasirana Vojvodina, koja sa svojim trenutnim učinkom 0/8 bi trebala da bude dobra prilika za prekid negativnog niza.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1986
Povezane teme

ženski košarkaški klub spartak

žkk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.