Komentara: 0
Pregleda: 2363

Košarkaši Spartaka u subotu protiv Tamiša u Pančevu

10.11.2016. u 14:04h
Izvor: Subotica.com
U 6. kolu Prve lige Srbije košarkaši Spartaka u subotu gostuju u Pančevu ekipi Tamiša. Subotičani u naredni meč ulaze sa znatno boljim zdravstvenim biltenom, što svakako može da raduje pred ovaj duel.
Košarkaši Spartaka u subotu protiv Tamiša u Pančevu

Nikolić i Ibitajo se vraćaju u tim posle saniranja povreda, dok je Puljko i dalje neizvestan za predstoječi meč. Prva dvojica su obavila poslednja dva treninga, dok treći trenira po individualnom programu.

U najavi meča protiv Tamiša, ali i o stanju njegove povrede govorio je Hrvoje Puljko, iskusni bek šuter Spartaka.

- "Čuo sam da su tvrda ekipa, ali i mi smo ekipa koja isto igra tvrdo u oba pravca. Najviše će zavisiti o nama, kako se pripremimo, kako krenemo i kako budemo kontrolisali utakmicu. Treniramo jako, stvari se nisu promenile, nismo poleteli nakon ove dve pobede, znamo šta nam je cilj. U ovu utakmicu ćemo ući maksimalno i videćemo da li će to biti dovoljno da pobedimo." - rekao je Puljko i dodao da je njegovo učešće u meču protiv Tamiša upitno s obzirom da se nije skroz opravio, ali na dan utakmice stručni štab, u dogovoru sa lekarskom ekipom, odlučiće se o tome.

Košarkaši Spartaka u subotu protiv Tamiša u Pančevu

Trener subotičke ekipe Dušan Alimpijević veruje da će uz maksimalan pristup meču Spartak zabeležiti pozitivan rezultat.

- "Ne sme da nas zavara stanje na tabeli, mi smo trenutno drugi, a oni osmi, međutim samo nas jedna pobeda, odnosno poraz, dele od istog učinka. Ekipa Tamiša je tvrda, odično igra na svom terenu, ali mi smo u dosadašnjem delu sezone pokazali ratnički karakter, nije nam važno da li igramo kući i na strani. Očekujem pristup kao i u svim ovim utakmicama koje smo dobili, pokazali smo da nam nije važno sa koliko zdravih igrača nastupamo već kako igra tim. Ono na čemu insistiramo je agresivna odbrana i to će biti naše glavno oružje." - izjavio je Alimpijević

Kada se intenzivno trenira teško je izbeći povrede, a svaki trener je srećan kada u tom segmentu nema većih problema.

- "Povrede su sastavni deo sporta, na to moramo da se naviknemo. Momci su pokazali da mogu da igraju iako nismo kompletni, ali evo, konačno posle Smedereva imamo praktično kompletan ruster za meč u Pančevu " - dodao je Alimpijević

Posle 5 odigranih kola Spartak ima četiri pobede i jedan poraz, a taj bilans je doneo poziciju broj 2, sa istim brojem bodova kao i prvoplasirani Dinamik.

Meč između Tamiša i Spartaka igra se u subotu od 20 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2363

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.