Komentara: 0
Pregleda: 3472
Foto

Košarkaši Spartaka spremno dočekuju Konstantin

01.12.2016. u 14:03h
Izvor: Subotica.com
Na redu je 9. kolo Prve lige Srbije (KLS) u kojem će u Subotici Spartak dočekati poslednje plasirani Konstantin. Iako njegov tim i dalje muče povrede trener je najavio pohod na nova dva boda.
Košarkaši Spartaka spremno dočekuju Konstantin

U susret meču protiv Konstantina govorili su trener Dušan Alimpijević i prvotimac Nemanja Mišćević.

Konstantin u Suboticu dolazi sa novim trenerom, ali u Spartaku veruju da i dalje sve zavisi od njih, da dok god budu igrali svoju igru nije važan protivnik i koju taktiku može da postavi.

- Očekuje nas duel protiv poslednje plasirane ekipe, ali to neće da nas zavara jer i za ovaj meč se pripremamo kao za svakog drugog protivnika, sa poštovanjem, uz naše maksimalno angažovanje. Imamo par problema sa povredama, ali svako zna svoju poziciju u timu i ako uradimo sve kako treba mislim da neće biti problema i da ćemo zabeležiti pobedu. - rekao je Mišćević

Košarkaši Spartaka spremno dočekuju Konstantin

Bez obzira koje igrače ima na raspolaganju Alimpijević forsira uvek istu taktiku, a to je jaka odbrana i tečan napad. U tome mu značajno pomažu igrači koji se prilagođavaju uslovima, odnosno zdravstvenom bilansu koji se iz kola u kolo menja.

- Ekipa Konstantina jeste poslednja na tabeli, ali sa druge strane nas muče povrede i to je naš problem. zadovoljan sam dosadašnjim učinkom, pre svega kako se ekipa ponaša, kako reaguje, jako sam zadovoljan kako treniraju, njihova energija je za svaku pohvalu. Posle poraza od Dinamika moramo da pokažemo pravu reakciju, da popravimo ono što se nije pokazalo dobro u ovom derbi meču, pre svega ofanzivni skok i energija koja je tamo zafalila. Nećemo potceniti protivnika, ali očekujemo pobedu. - rezimirao je šef struke Spartaka.

Zdravstveni bilans nažalost još uvek nije povoljan, ali to je problem sa kojim se Subotičani nose prethodnih osam kola. Ovaj put pod znakom pitanja su Puljko i Popović, dok Laketu očekuje malo duži period oporavka posle povređivanja na gostovanju protiv Dinamika.

Košarkaši Spartaka spremno dočekuju Konstantin

Do kraja godine prvoligaši će odigrati još tri kola, zaključno sa 17. decembrom, a onda sledi tronedeljna pauza koja će svakako dobro doći košarkašima Spartaka da se regenerišu i još spremnije uđu u nastavak sezone.

Meč između Spartaka i Konstantina na programu je u subotu od 19 časova u subotičkoj Hali sportova, a ulaz je besplatan. Iz KK "Spartak" pozvali su Subotičane da pruže podršku domaćem timu i pomogu u borbi za nove bodove.

- Bilo bi nam drago da nas publika podrži, da malo imamo veći broj ljudi na tribinama. Imamo velike šanse da se plasiramo u nacionalni Kup, a zatim i Superligu. Ovi momci su svojim zalaganjem, trudom i potrošnjom to svakako zaslužili. - dodao je Alimpijević

Izvor: Subotica.com
Najava 9. kola KLS između Spartaka i Konstantina Najava 9. kola KLS između Spartaka i Konstantina Najava 9. kola KLS između Spartaka i Konstantina Najava 9. kola KLS između Spartaka i Konstantina Najava 9. kola KLS između Spartaka i Konstantina Najava 9. kola KLS između Spartaka i Konstantina Najava 9. kola KLS između Spartaka i Konstantina Najava 9. kola KLS između Spartaka i Konstantina
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3472

Povezane vesti

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

dušan alimpijević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.