Komentara: 2
Pregleda: 3467

Košarka za najmlađe u Galeriji

10.05.2014. u 18:13h
Izvor: RTV Yueco
Sportu je bila posvećena današnja subota u Hotelsko-poslovnom i kongresnom centru Galerija. U saradnji sa Omladinskim košarkaškim klubom Spartak, svi zaniteresovani mališani su u atrijumu ovog centra imali priliku da se druže s polaznicima škole košarke ovog kluba, kao i da nauče neke od osnovnih košarkaških koraka. Sport, ples i kreativne radionice očekuju najmlađe u atrijumu Galerije svake subote.
Košarka za najmlađe u Galeriji

Škola košarke Omladinskog košarkaškog kluba Spartak ima oko 140 polaznika, dok u takmičarskim selekcijama imaju stotinak članova. Neki od njih bili su danas u Galeriji, gde su zajedno sa trenerima svojim vršnjacima pokazali neke od osnovnim elementima košarke, kao što su šut ili dribling.

Današnja akcija, kao i mnoge dosadašnje posvećene deci, predstavlja samo jednu u nizu u sklopu društveno-odgovornog poslovanja ove kompanije. Kao i mnoge koje slede, ovakva akcija dogovorena je s roditeljima dece.

Ovaj centar planira da svaku narednu subotu obogati aktivnostima posvećenim deci. Na prošlonedeljnom sastanku s zainteresovanim roditeljima, dogovoreno je da fokus bude stavljen na sportske aktivnosti, ples i kreativne radionice. Sve aktivnosti su besplatne.

Izvor: RTV Yueco
Hotel Galleria za decu Hotel Galleria za decu Hotel Galleria za decu Hotel Galleria za decu Hotel Galleria za decu Hotel Galleria za decu Hotel Galleria za decu Hotel Galleria za decu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3467
Povezane teme

hotel galleria

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.