Komentara: 6
Pregleda: 1355

Košarka: Spartak u subotu gostuje Tamišu

01.02.2018. u 14:20h
Izvor: Subotica.com
Posle neočekivanog poraza od Sloge, ekipa iz Subotice pokušaće da se "vadi" protiv Tamiša u Pančevu. U ekipu se vraća Kojović, dok se još uvek čeka na Hristova i Mišćevića. Meč se igra u subotu od 19,30 časova.
Košarka: Spartak u subotu gostuje Tamišu

Ovog vikenda na programu su utakmice 17. kola KLS. Do kraja prvog dela takmičenja ostalo je još 10 kola, Spartak drži poziciju broj 12, sa istim brojem pobeda koliko i još tri ekipe, samo dva boda manje od petoplasirane ekipe, šest od lidera.

Nažalost sedam vezanih poraza dosta su uticali na samopouzdanje igrača, pogotovo je zaboleo poraz u prethodnom kolu od Sloge, meč koji je na papiru Spartak trebao da dobije, ali isto tako nije zaslužio jer je protivnik pružio bolju partiju.

U susret meču protiv Tamiša u Pančevu govorili su prvotimac Nemanja Sladoja i šef struke Dragoljub Vidačić.

- Poslednjih par dana treniramo malo jače, trudimo se da ispravimo neke naše greške od prethodnih utakmica, pogotovo posle neočekivanog poraza od Sloge, polako se kompletiramo tako da očekujemo da će situacija da ide na bolje. Idemo u Pančevo maksimalno motivisani, da damo sve od sebe i da probamo da pobedimo. - kaže Sladoja

Bez obzira na sedam poraza u nizu šef struke Spartaka sa svojim kolegama vredno radi na pripremi igrača za nastavak sezone, uveren da bolji dani dolaze.

- Pripreme za Tamiš protiču pre svega u atmosferi teškog i neočekivanog poraza od Sloge, tako da smo pritisnuti uz zid pokušali da uradimo sve što je do nas. Dobra je stavr što se Kojović vratio iz povrede i računamo na njega u Pančevu, dok Mišćević i Hristov nažalost još uvek nisu spremni. - rekao je Vidačić - Bez obzira na izostanke verujem da u nama ima dovoljno sportskog motiva i dovoljno ponosa da probamo da izađemo iz ove situacije tako što ćemo biti čvršći, jači i bolji i da već na sledećoj utakmici nešto od toga pokažemo da uz neki povoljan splet okolnosti, koji može nekada i nama ići na ruku, odigramo dobro napadački i generalno pružimo dobru partiju.

Meč u Pančevu igra se u subotu od 19,30 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 1355

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.