Komentara: 0
Pregleda: 2539

Kontejneri za kabasti otpad u tri mesne zajednice

18.10.2020. u 17:30h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija jesenjeg održavanja gradskih i vangradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni u Bačkim Vinogradima, Bikovu i Verušiću.
Kontejneri za kabasti otpad u tri mesne zajednice

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak i utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Bački Vinogradi, kod prodavnice "Trgopromet" (kod crkve), u Kaić sokaku, kod željezničke stanice, kod Buki mosta, ispred i iza nadvožnjaka.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajednici Bikovo, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Đure Đakovića i Dalmatinske, Bratstva i jedinstva i Ljubljanske, Đure Đakovića i Kosmajske, kod crkve, u Lamić kraju, Gabrić na uglu ulica 10. i 11. nove, i Kongo naselju.

Poslednjeg radnog dana u nedelji, u petak, kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajednici Verušić, kod Doma mesne zajednice na Čantavirskom putu, Šištak naspram Srednje ulice i preko puta bivšeg Agrokombinata blizu starih kuća.

Jesenja akcija čišćenja JKP "Čistoća i zelenilo" počela je 28. septembra, a trajaće do 8. decembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2539
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

kontejneri

čišćenje naselja

jesenje čišćenje

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.