• Pregleda: 1322

Kontejneri za kabasti otpad u pet mesnih zajednica

Tradicionalna akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni u Peščari, Bajnatu, Aleksandrovu, Gatu i Keru.
Kontejneri za kabasti otpad u pet mesnih zajednica

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će sutra biti postavljeni u Mesnoj zajednici Peščara, na uglu ulica Rolana Romena i Jabuke (kraj asfalta), J. Kolumba i Skadarlijske, Uskočke i Koparske, i na uglu ulica Edvina Zdovca i Uskočke.

Narednog dana, u utorak, kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u Mesnoj zajednici Bajnat, na uglu ulica Braće Radić i D. Mišovića, Šolohove (Čapajeve) i Kumičićeve, Dalmatinske i I. Ivanića, i na uglu Senćanskog puta i Učke ulice.

Akcija se nastavlja u sredu u Mesnoj zajedini Aleksandrovo, gde će kontejneri biti postavljeni kod okretišta autobusa u ulici S. Novaka, u ulici Jelene Čović, na zaobilaznom putu u krivini posle Bunarića, u ulici Aksentija Marodića kod škole i kod kafane „Bačvanka“.

Kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u četvrtak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Gat, na uglu ulica B. Kašića i R. Boškovića, I. Kukuljevića i D. Jarnjević, M. Oreškovića i Banatske, Velebitske i Gundulićeve i na uglu ulica Filipa Kljajića i Bačke.

Poslednjeg radnog dana u nedelji, u petak, kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajednici Ker, na uglu ulica Igmanske i Moslovačke, Vase Pelagića i Kerske, u ulici Sergeja Jesenjina (sredina) i u ulici Ivana Antunovića kod posluge.

Jesenja akcija čišćenja JKP "Čistoća i zelenilo", počela je 24. septembra, a trajaće do 20. novembra.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.