Komentara: 16
Pregleda: 18535

Konkurs za obuku policijskih službenika za rad u Subotici i prigradskim naseljima

21.05.2020. u 15:40h
Ministarstvo unutrašnjih poslova upisaće u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici 1060 polaznika na stručno osposobljavanje za obavljanje policijskih poslova, od kojih je 76 polaznika predviđeno za rad na području Policijske uprave u Subotici.
Konkurs za obuku policijskih službenika za rad u Subotici i prigradskim naseljima

Od ukupnog broja polaznika, njih 10 će biti angažovano na radnom mestu policajca za potrebe policijskih ispostava na teritoriji Subotice, Bačke Topole i Malog Iđoša, 27 polaznika za radno mesto saobraćajnog policajca za potrebe Saobraćajne policijske ispostave za državne puteve 1A reda i 39 polaznika za radno mesto graničnog policajca za potrebe stanica granične policije Tavankut, Subotica i Horgoš.

Konkurs za obuku policijskih službenika za rad u Subotici i prigradskim naseljimaKonkurs za obuku policijskih službenika za rad u Subotici i prigradskim naseljimaPravo učešća na konkursu imaju državljani Srbije starosti od 18 do 24 godina, sa prebivalištem na teritoriji Srbije (najmanje godinu dana neprekidno), odnosno prebivalište na teritoriji Policijske uprave za koju konkurišu, završenu četvorogodišnju srednju školu ili završene osnovne strukovne, odnosno akademske studije Kriminalističko-policijskog univerziteta (kandidati koji su svršeni studenti Kriminalističko-policijskog univerziteta da nemaju više od 27 godina), da nisu osuđivani ili kažnjavani, da poseduju vozačku dozvolu B kategorije i da ispunjavaju kriterijume zdravstvene, psihološke i fizičke sposobnosti.

Konkurs je otvoren do 5. juna, a prijavu sa dokumentacijom kandidati treba da podnesu policijskoj stanici u mestu prebivališta. Prilikom podnošenja prijave, kandidat treba da se izjasni za koje od ponuđenih radnih mesta se prijavljuje na stručno osposobljavanje. Detaljne informacije o uslovima konkursa možete pročitati ovde.

Konkurs za obuku policijskih službenika za rad u Subotici i prigradskim naseljima

Sve informacije u vezi sa Policijskom upravom u Subotici, zainteresovani kandidati mogu dobiti u policijskim ispostavama ili putem telefona 024/630-319.

Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 18535

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.