• Pregleda: 1063

Konjički sport: Sedmi trkački dan u nedelju na Subotičkom hipodromu

Konjički sport: Sedmi trkački dan u nedelju na Subotičkom hipodromu

Nakon organizacije dva velika kasačka spektakla, trke za “Dužijancu” i „Srpskog kasačkog derbija” u Konjičkom klubu Bačka nastavljaju sezonu. Za nedelju, 16. septembar, zakazan je sedmi trkački dan, a početak trka je u 14 sati.

Iza nas su dva velika kasačka događaja, oni su već arhivirani, a mi nastavljamo dalje prema zacrtanom kalendaru. Sedmi trkački dan će okupiti kasate u devet kasačkih trka, a pripremili smo program koji obuhvata trke na 1.600 metara, uz auto-start. Publici bih preporučio dva završna okršaja iz serije trka francuskih kobila, kao i trku za učesnike do 15.000 bodova – govori Miodrag Zagorac, predsednik Konjičkog kluba Bačka iz Subotice.

Biće to prilika i da se najavi naredni trkački dan, koji nosi priliku za novi spektakl.

Osmi trkački dan je planiran za 14. oktobar, a tada imamo dva centralna događaja. Radimo tradicionalnu „Trku Grada Subotice” koja, iz godine u godinu, okuplja sjajne kasače. Sledi i novi okršaj četvorogodih grla, kroz „Revanš Derbi”, a biće to nova prilika da se na stazi Hipodroma u Subotici, još jednom nadmeću ovogodišnji rivali Syria AT, Cyprus AT, Iago d'Amore, Lejla SP, Cann Legacy, koji cele sezone čine glavnu konkurenciju u generaciji četvorogodih kasača – dodaje Zagorac.

Dodatak: Upis za 7. dan (16.09.2018.)

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.