Komentara: 28
Pregleda: 40115

Koncert Dina Merlina 16. jula na Stadionu malih sportova u Subotici

15.04.2016. u 11:05h > 10.07.2016. u 12:17h
Izvor: Subotica.com
U sklopu velike turneje "Hotel Nacional" bosansko-hercegovački kantautor Dino Merlin 16. jula koncert će održati i u Subotici. Organizatori najavljuju veliki muzički spektakl i oko 20.000 poštovalaca lika i dela Dina Merlina.
Koncert Dina Merlina 16. jula na Stadionu malih sportova u Subotici

VAŽNO: Lokacija koncerta je iz tehničkih razloga prebačena sa Gradskog stadiona na Stadion malih sportova u centru grada. Prodaja karata ide i dalje po planu ( UG "Mladost", Otvoreni univerzitet, Jumanji, Kafe Priča, Borsalino, Liverpul, Buvljak, prodavnice Win Win i online prodaja preko DD Tickets).

U sklopu najave pop-rok festivala "Stringtown" najavljen je i još jedan koncert koji se očekuje da privuče veliko interesovanje publike iz celog regiona. U pitanju je koncert bosansko-hercegovačkog pevača Dina Merlina koji će pred subotičkom publikom nastupiti 16. jula na STADIONU MALIH SPORTOVA u Subotici, čiji  kapacitet planira da se prilagodi tako da primi oko 20.000 posetilaca.

Organizator koncerta je UG "Mladost", koje organizuje i dvodnevni festival "Stringtown" koji počinje za dve sedmice.

U najavi koncerta Alana Šiška, PR udruženja "Mladost" rekla je da se Dino posebno raduje što dolazi u Suboticu jer ge za nju vežu lepe uspomene.

- "Prilikom nedavnog susreta sa Dinom rekao nam je da je Subotica i ovaj milje za njega tetoviran, u smislu grada u koji se on vrlo rado vraća, kao mesto gde se dobro oseća, gde su ljudi jako topli i gde on voli da peva" - rekla je PR udruženja.

U ime organizacionog tima Dina Merlina koncert je najavila Dada Bulat koja je izrazila zadovoljstvo što će ovaj estradni umetnik konačno gostovati u Subotici. Pre četiri godine Dino je nastupio u Novom Sadu, posle 20 godina, a Subotica će biti tek drugi grad u Vojvodini koji će kantautor posetiti posle više od dve decenije.

Po rečima Branka Buljovčića, predsednika UG "Mladost" pregovori sa timom Dina Merlina trajali su skoro 8 meseci, ugovor je konačno potpisan, baš kao i sa JKP "Stadion" oko korišćenja Gradskog stadiona za održavanje koncerta.

- "Imali smo mogućnost da se koncert održi u Hali sportova ali rekli smo da to ne želimo jer ovakva muzička legenda zaslužuje mnogo veći prostor. Očekujemo da ovo bude najveći koncert u okviru Dinove turneje i zato smo ga i najavili kao najveći koncert Dina Merlina na Balkanu ove godine" - dodao je Buljovčić

Bina će biti postavljena na severnoj strani stadiona, a publika će se nalaziti na sedećim tribinama istok, zapad i jug, kao i na samom terenu, te se procenjuje da će u toj postavci Gradski stadion moći da primi od 20 do 25 hiljada ljudi.

Karte će se naći u prodaji u narednih desetak dana na više prodajnih mesta u Srbiji, a karte će se moći rezervisati i kupiti online. Po rečima organizatora one će se kretati od 900 pa sve do 5.000 dinara za specijalne pozicije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 28
Pregleda: 40115

Povezane vesti

Povezano dešavanje

Povezane teme

gradski stadion

dino merlin

koncert u subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.