Komentara: 23
Pregleda: 39485

Koncert Dina Merlina večeras po planu

16.07.2016. u 12:05h
Izvor: Subotica.com
Koncert Dina Merlina ipak će se održati večeras u predviđenom terminu i na predviđenom mestu, iako je tokom prepodneva bilo dosta neizvesnosti zbog nepredvidivih vremenskih prilika.
Koncert Dina Merlina večeras po planu

Poslednjih dana stizale su dosta nepovoljne informacije vezane za vremenske prilike za večeras i bilo je upitno održavanje koncerta Dina Merlina na Stadionu malih sportova, ali tokom prepodneva analizirana je situacija i donešena je odluka da se koncert ipak održi po planu.

Kako nam je rečeno karte su rasprodate, večeras se očekuje veliki broj ljubitelja muzike bosansko-hercegovačkog kantautora, pevača i kompozitora. Padavine su prilično izvesne, temeperatura će svakako biti daleko ispod proseka za ovo doba godine, ali iz organizacije poručuju da će se potruditi da naprave atmosferu koja će zagrejati subotičku publiku.

Koncert će se održati na Stadionu malih sportova od 21 čas, a posetiocima se preporučuje da dođu nešto ranije na mesto dešavanja kako bi se izbegle gužve na ulazu. Kako nam je rečeno biće otvorena četiri ulaza,  dozvoljeno je unošenje kišobrana, ali ne i pića. Na koncertu će biti pojačano prisustvo obezbeđenja / redara kao bi sve proteklo u najboljem redu.

Izvor: Subotica.com
Koncert Dina Merlina Koncert Dina Merlina Koncert Dina Merlina Koncert Dina Merlina Koncert Dina Merlina Koncert Dina Merlina Koncert Dina Merlina Koncert Dina Merlina
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 39485

Povezane vesti

Povezano dešavanje

Povezane teme

koncert

dino merlin

koncert stadion malih sportova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.