Komentara: 6
Pregleda: 12014

Saopštenje organizatora Stringtown festivala

04.05.2016. u 16:40h
Izvor: Subotica.com
Saopštenje organizatora Stringtown festivala

Organizator Festivala "Stringtown" se zahvaljuje sugrađanima i gostima iz drugih gradova na prisustvu u okviru prvog festivala ovakve vrste u našoj sredini.

I pored naznake loših vremenskih uslova, prvog dana su se bendovi “Perpertuum mobile”, ”Električni orgazam”, ”Zabranjeno pušenje” i “Orthodox Celts” pokazali u svojim najsjanijim izdanjima i uživalo se u dobroj atmosferi i pokazanom dobrom organizacijom.

- Usled loših vremenskih uslova, 1. maja oko 18 časova naše omiljeno svratište je "opustelo" i u skladu sa tim menadžeri bendova “Crvena jabuka”, ”Hypnotized” i “Divlje jagode” usaglasili su se da zbog vremenskih neprilika na Paliću ne postoje uslovi za održavanje koncerta. Kako su prognoze za naredne dane bile iste, postignut je dogovor da se tokom predstojećeg leta i jeseni održe pojedinačni koncerti, navodi Organizator.

Organizator je od prisutnih koji su kupili karte za Festival zatražio lične kontakte i istima će sledeće nedelje biti izvršen povrat novca ili ponuđene zamene za koncert Dina Merlina ili za sva tri dogovorena koncerta u paketu.

Izvor: Subotica.com
Stringtown festival (1. dan) Stringtown festival (1. dan) Stringtown festival (1. dan) Stringtown festival (1. dan) Stringtown festival (1. dan) Stringtown festival (1. dan) Stringtown festival (1. dan) Stringtown festival (1. dan)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 12014

Povezana vest

Povezane teme

stringtown festival

dino merlin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.