Komentara: 11
Pregleda: 6027
Foto

Pop-rok festival "Stringtown" za dve sedmice na Paliću

15.04.2016. u 10:32h
Izvor: Subotica.com
Muzički festival "Stringtown" održava se 30. aprila i 1. maja na prostoru Auto kampa na Paliću i ugostiće nekoliko popularnih pop-rok bendova sa prostora bivše Jugoslavije. Organizatori najavljuju kvalitetan program i prijatan ugođaj svim gostima koji ovom prilikom posete festival.
Pop-rok festival "Stringtown" za dve sedmice na Paliću

Subotica i Palić imali su nekad String festival, a zatim i Trenchtown, a od ove godine ideju u delo pokušaće da sprovedu organizatori Stringtown-a, novog pop-rok festivala koji već na startu obećava dobar program i velika poznata imena sa pop-rok scene bivše Jugoslavije... i to kakva imena! Posetioce prvog Stringtown-a zabavljaće bendovi Električni orgazam, Zabranjeno pušenje (Sejo Sakson), Orthodox Celts, Crvena jabuka, Divlje jagode, Perpetuum mobile, Hypnotised, a biće tu i DJ-evi koji će puštati muziku pop-rok bendova sa prostora bivše Jugoslavije.

Festival je prvi put promovisan sredinom februara na Sajmu turizma, juče je u Subotici održana prva zvanična najava dvodnevnog festivala na kojem su organizatori još jednom potvrdili da sve teče po planu, da pripreme uveliko traju, te da mnogi sa nestrpljenjem očekuju početak ove muzičke manifestacije i od koje očekuju da Palić i Suboticu poseti veći broj gostiju iz čitavog regiona.

Po rečima organizatora interesovanje za koncerte i generalno festival je izuzetno, što je po njima vrlo ohrabrujuće, te će učini sve da 1. "Stringtown" bude kvalitetno realizovan i da svi učesnici budu zadovoljni.

- "Svi bendovi u svom repertoaru imaće i stare i nove pesme, to se posebno odnosi na Crvenu jabuku koja uskoro treba da promoviše novu pesmu, ali i Hypnotised koji je nedavno promovisao svoju pesmu na MTV-u." - rekao je Branko Buljovčić, u ime organizatora festivala.

Pop-rok festival "Stringtown" za dve sedmice na Paliću

Cena ulaznica do 24. aprila iznosiće, za jedan dan je 1.000 dinara, odnosno za oba dana 1.590 dinara. Od 25. aprila do početka festivala koštaće 1.250, odnosno 2.000 dinara. karte se mogu kupiti na sledećim prodajnim mestima: Borsalino, Caffe pizzeria "Jumanji", Kafe "Priča", Menjačnica "Bucks", Caffe bar "Piano", Caffe bar "Studio", Caffe bar "Bongo" i UG "Mladost".

Suorganizator koncerta je preduzeće "Park Palić" koje je zaduženo za infrastrukturni deo, odnosno uređivanje Auto kampa. U najavi koncerta rečeno je da će ozvučenje biti vrhunsko. kao i da će posetioci najbitnija dešavanja unutar kampa moći da prate preko LED ekrana površine 12 kvadrata.

Dodatne informacije o prodajnim mestima i učesnicima festivala možete da saznate na sajtu festivala "Stringtown".

Izvor: Subotica.com
Press: Najava Stringtown festivala i koncerta Dina Merlina Press: Najava Stringtown festivala i koncerta Dina Merlina Press: Najava Stringtown festivala i koncerta Dina Merlina Press: Najava Stringtown festivala i koncerta Dina Merlina Press: Najava Stringtown festivala i koncerta Dina Merlina Press: Najava Stringtown festivala i koncerta Dina Merlina Press: Najava Stringtown festivala i koncerta Dina Merlina Press: Najava Stringtown festivala i koncerta Dina Merlina
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 1 nedelju
Komentara: 11
Pregleda: 6027

Povezane vesti

Povezane teme

koncert

auto kamp palić

muzički festival

stringtown festival

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.