Komentara: 4
Pregleda: 3325

Konačno! FK "Spartak Zlatibor voda" osvojio svoj prvi bod

15.09.2012. u 20:25h
Konačno! FK "Spartak Zlatibor voda" osvojio svoj prvi bod

U 5. kolu Jelen superlige, na vrućem terenu, čak iako bez prisustva publike, pored sasvim solidne ekipe Novog Pazara, fudbaleri FK "Spartak Zlatibor voda" su odigrali nerešeno (1:1).

Novpazarci su već u 6. minutu došli u prednost posle uspešno izvedenog penala i rezultat se nije menjao do '79 minuta kada je Spartak izjednačio preko Despotovića što je bilo dovoljno da se FK vrati u Suboticu sa prvim bodom, ali nažalost i dalje "pribijeni" uz dno tabele JSL.

Ovo je bila prva utamica novog trenera Petra Kurčubića, za fudbalere oba tima prva takmičarska posle dve nedelje pauze.

Konačno! FK "Spartak Zlatibor voda" osvojio svoj prvi bod

Pred praznim tribinama...

Dešavanja tokom 90 (+4) minuta

Krenuli je sa opipavanjem pulsa na obe strane. Ipak, prvi su pripretili gosti, Novaković je pokušao da ubaci loptu sa strane posle prekršaja, ali dobra je bila postavljena odbrana Novog Pazara.

Svega dva minuta kasnije Raščić biva oboren u kaznenom prostoru posle centaršuta Vusljanina od strane Adamovića koji dobija žuti karton. Siguran egzekutor bio je Damjanović

U 17. minutu velika prilika za Spartak, Mujdragić je najpre na samoj ivici kaznenog prostora oborio Adamovića, a Torbica je tukao iz prekida, međutim, ta lopta je završila tik pored stative golmana Đogatovića.

Usledio je period mirnije igre, pokušavao je Torbica udarcima iz daljine, potom i Novaković, ali su mreže mirovale.

Novi napad Spartaka usledio je preko Puškarića koji je gađao iz daljine, nakon njegovog pokušaja usledio je i pokušaj Milivojeva. Nijedan od navedene dvojice nije bio precizan.

Novi Pazar je drugi deo meča otvorio šansom. Vusljanin je nakon prekršaja nad Rnićem tukao sa ivice šesnaesterca, ali lopta odlazi preko gola. Osam minuta kasnije fenomenalan pas Ristovića ka Alivodiću posle kog Alivodić izlazi sam pred golmana Spartaka, ali brani Aleksić.

U 57. minutu Đogatović je pogrešio, izleteo, lopta ga preskače, nakon čega prava konfuzija u kaznenom prostoru, ni jedni ni drugi nisu spretno reagovali i lopta odlazi u gol aut. U 58. minutu stopostotna prilika za domaće. Rnić je proša po svojoj strani, pogađa Ristovića u trepavicu, ali ovaj sa tri metra neprecizno tuče glavom.

Tri minuta kasnije opet Ristović. Igrači Spartaka su sprečili Ristovića da opet izbije sam pred golmanom i poslali loptu u korner. Posle kornera loptu boksuje golman Aleksić, a na nju natrčava Alivodić i pokušava sa nekih 25 metara iz voleja, međutim Aleksić na mestu.

U 71. minutu pokušaj glavom gostiju, brani Đogatović. Na drugoj strani usledila kontra, Alivodić je opet izbio sam ispred golmana po strani, ali mu je lopta prešla preko noge i odlazi u gol-aut.

I onda u 79. minutu izjednačenje! Despotović je postigao gol posle greške Jakovljevića i poravnao je rezultat na 1:1!

U 86. minutu akcija Spartaka, Đurđević pokušava sa distance, ali lopta odlazi daleko od gola. Poslednju priliku na meču Mujdragić je imao u 1. minutu nadoknade posle auta koji je karakteristično izveo Baranin ali lopta pored gola, pa je ostalo 1:1.

(izveštaj sa srpskifudbal.rs)

Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3325

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.