Komentara: 38
Pregleda: 29512

Komplikovana istraga o nestanku Tijane Jurić

04.08.2014. u 09:58h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je juče da je istraga o nestanku devojčice Tijane Jurić komplikovana, ali da se nada njenom bezbednom povratku.
Komplikovana istraga o nestanku Tijane Jurić

Kako je preneo RTS, Stefanović je rekao da se radi i na dva nova pravca do kojih se istragom došlo, ali da je to, zbog prirode svega, veoma osetljiva stvar.

- Dugo sam o tome razgovarao sa ljudima iz kriminalističke policije koji su ogromne mere angažovali u Bajmoku, Subotici i čitavoj Srbiji, i sa kolegama iz Mađarske - na ozbiljan način radimo na tome. Međutim, da ne bismo otkrili nešto što bi moglo da ugrozi njen bezbedan povratak i pronalaženje, ja zaista vrlo retko u javnosti izlazim sa tim izjavama - naveo je Stefanović.

Petnaestogodišnja Tijana Jurić poslednji put je viđena 26. jula u 00.25 sati, nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku. Tijanina slika je objavljena u više zemalja, a za njom tragaju MUP i policije okolnih država.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 38
Pregleda: 29512

Povezane vesti

Povezane teme

trgovina ljudima

nestala devojka iz bajmoka

nestala devojka

tijana jurić

nestala osoba

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.