Komentara: 13
Pregleda: 11325

Kasne isplate Nacionalne službe za zapošljavanje

26.06.2012. u 23:52h
Izvor: Radio Subotica
Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je da će u narednom periodu kasniti isplata sredstava korisnicima aktivnih mera zapošljavanja jer uprava za trezor nije prenela novac iz državnog budžeta za te namene.
Kasne isplate Nacionalne službe za zapošljavanje

U ovom trenutku Nacionalna služba za zapošljavanje potražuje od Trezora 314 miliona dinara, od čega je 90 odsto namenjeno za zarade angažovanih osoba.

Po kategorijama novac je neophodan za javne radove, programe dodatnog obrazovanja, programe zapošljavanja, lokalne akcione planove zapošljavanja, program "Druga šansa", program obuka i za sajmove zapošljavanja – kažu u Službi i dodaju da je poslednji prenos sredstava iz budžeta bio pre dvadesetak dana, 4. juna.

Uprava za trezor je, međutim, negirala da kasni sa uplatom novca , i tvrdi da je reč o poštovanju mesečne dinamike trošenja sredstava predviđenih budžetom.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 11325
Povezane teme

Nacionalna služba za zapošljavanje

isplata za nezaposlene

isplata zarade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.