Komentara: 5
Pregleda: 2721

Karavan omladinskog preduzetništva u petak u Subotici

16.02.2016. u 10:07h
Izvor: Subotica.com
"Karavan omladinskog preduzetništva – Privredni forum mladih 2016" održava se u petak u Regionalnoj privrednoj komori u Subotici. Zainteresovani učesnici mogu da se prijave do četvrtka putem e-maila ili telefona.
Karavan omladinskog preduzetništva u petak u Subotici

Privredni forum mladih, Privredna komora Srbije, i Regionalna privredna komora Subotica, u saradnji sa Studentskom konferencijom Univerziteta Srbije i uz podršku Ministarstva privrede Republike Srbije organizuje "Karavan omladinskog preduzetništva - privredni forum mladih 2016". Forum će biti održan u petak od 11 časova u Regionalnoj privrednoj komori Subotica (Senćanski put 15/II).

Cilj "Karavana omladinskog preduzetništva – Privredni forum mladih 2016" je da se mladi širom teritorije Republike Srbije u „Godini preduzetništva" edukativnim i informativnim programom upoznaju sa mogućnostima i izazovima osnivanja i uspešnog vođenja sopstvenih preduzeća, što će omogućiti otvaranje novih radnih mesta, smanjiti njihovu nezaposlenost i doprineti jačanju privrede Srbije.

Po planu rada forum će biti svečano otvoren u 11 časova, zatim sledi panel na temu „Preduzetništvo mladih kao razvojni potencijal Srbije" na kojem će učestvovati Nermina Ljubović iz Privredne komore Srbije i predstavnici Ministarstva privrede Republike Srbije, RPK Subotica, univerziteta, privrede i predstavnik mladih preduzetnika. Posle polučasnovne diskusije (12,30-13,00) uslediće jednoipočasovna pauza a forum omladinskog preduzetništva završiće se radionicom (13,30–15,00) „Od ideje do realizacije – kako napisati projekat i biznis plan (osnovne informacije)".

Zainteresovani učesnici mogu da se prijave do četvrtka putem e-mail adrese subotica@komora.net ili telefonom na 024/553-357.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 2721

Povezana vest

Povezane teme

privredna komora

regionalna privredna komora

preduzetništvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.