Komentara: 4
Pregleda: 2106

Karavan digitalnih veština, bezbednosti i pismenosti "Digitalna ekspedicija" za vikend na Trgu

22.10.2021. u 11:53h
Izvor: Subotica.com
Karavan digitalnih veština, bezbednosti i pismenosti "Digitalna ekspedicija" za vikend na Trgu

Tokom predstojećeg vikenda, 23. i 24. oktobra, na Gradskom trgu biće stacioniran Karavan digitalnih veština, bezbednosti i pismenosti "Digitalna ekspedicija".

- Karavan je pokrenut na inicijativu predsednice Vlade Srbije, Ane Brnabić. Kroz tematska predavanja i razgovore sa ekspertima Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Kancelarije za IT i eUpravu, Subotičani će tokom dva dana imati priliku da saznaju sve o digitalnoj pismenosti, važnosti digitalnih veština, bezbednom ponašanju u onlajn svetu i ostalim pogodnostima digitalnog prostora - najavljuju organizatori.

Karavan digitalnih veština, bezbednosti i pismenosti "Digitalna ekspedicija" za vikend na TrguCiklus predavanja počinje u 10 časova temama kako da se postane "eGrađanin" i kako da se kupuje i prodaje na internetu. Od 11 i 13 časova biće upriličena dva predavanja na temu bezbednog korišćenja interneta, zatim od 12 časova predavanje "Ja kao digitalni urednik", a od 14 časova "Ja kao medij". Serija dnevnih predavanja završiće se još jednim predavanjem, kako da se postane "eGrađanin" i kako da se kupuje i prodaje na internetu, a počinje u 16 časova.

Karavan "Digitalna ekspedicija" održavaće se oba dana od 10 do 18 časova, a u subotu od 9.30 biće svečana promocija. U slučaju lošeg vremena, događaj će se odvijati na Otvorenom univerzitetu Subotica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2106

Povezana vest

Povezane teme

digitalna pismenost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.