Komentara: 1
Pregleda: 3464

Karate klub "Enpi" najuspešnija ekipa na Kupu Srbije

07.12.2015. u 13:14h
Izvor: Subotica.com
Protekle subote u Despotovcu održan je Kup Srbije u katama i borbama za sve uzraste, na kojem su takmičari Karate kluba "Enpi" u konkurenciji 40 klubova osvojili prvo mesto sa osvojene 23 medalje.
Karate klub "Enpi" najuspešnija ekipa na Kupu Srbije

Karatisti Enpija u konkurenciji 420 takmičara iz cele Srbije osvojili su 23 medalje - 13 zlatnih, 8 srebrnih i dve bronzane, čime su osvojili 1. mesto u generalnom plasmanu na ovosezonskom izdanju Kupa Srbije.

Osvajači medalja su:

ZLATO:

KATE: Stefan Ćeran , Sofija Arsić, Helga Holović
BORBE: Stefan Ćeran, Ognjen Pokornić, Bjanka Stojanović, Vladan Grbić (seniori -85), Dejan Otašević (seniori apsolutna), Dejan Otašević (mlađi seniori apsolutna), Dejan Otašević (mlađi seniori +75), Dimitrije Anđelović , Borba tim "ženske nade" (Bjanka Stojanović , Ines Barašević, Nađa Cvijin), Borba tim "mlađi seniori" (Dejan Otašević, Dragoslav Jovičić, Vladan Grbić)

SREBRO:

KATE: Ognjen Pokornić
BORBE: Srđan Žikić, Luka Stipić, Ines Barašević, Sanja Grbić, Dejan Otašević (seniori -85), Vladan Grbić (mlađi seniori apsolutna), Vladan Grbić (mlađi seniori +75)

BRONZA:

BORBE: Danijel Vojnić, Vladan Grbić (seniori apsolutna)

Pored odličja takmičari Enpija ostavrili su i zapažene plasmane u katama, pa su tako četvrto mesto osvojile su Nađa Cvijin i Milica Ilić, dok su plasman od 5. do 8. mesta osvojili Vladan Horvat, Ines Stojanović i Nikola Uzelac.

Predstojećeg vikenda karatiste Enpija u subotu očekuje Kup Srpske karate konfederacije u Nišu i dan kasnije Zrenjaninski pobednik. Sa ova dva turnira završava se takmičarska sezona.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3464
Povezane teme

karate klub enpi

karate

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.